keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Monenlaisia pipareita

Lapset ovat ahkerasti leiponeet pipareita ja vähintään yhtä ahkerasti koristelleet niitä. Meidän perheen tämän joulun uutuusmuotti on mäyräkoiramuotti, jonka siskoni löysi kaupasta ja ystävällisesti lähetti meille. Kiitos vielä! Muotti oli niin suuressa suosiossa, että yhden kerran kokonainen taikina tehtiin vain ja ainoastaan mäyräkoiramuotilla. Kun neljä lasta leipoo ja kaikki haluavat käyttää samaa muottia, ei leipominen ole kovinkaan sujuvaa. Mutta ei se mitään, ainahan taikinaa voi myös syödä.

Tilaamamme joulukortit Papun kuvalla saapuivat ajoissa ja on jo toimitettu esikoisen kavereille sekä Papun koiraystäville omatekoisten koirankeksien kera. Koirankeksien resepti on ihanasta "Oi ihana joulukuu" -kirjasta (Loimaranta & Koivumäki).


Pieni joulumuistiainen sisälsi kaupan pipareita, mutta paketti oli koristeltu itsetekemilläni Tildan piparkakku-ukoilla.


Innostuin vielä tekemään kranssin oikeilla pipareilla. Kranssi löytää paikkansa joulun herkkupöydän päältä. Laitan kokonaisuudesta kuvan, jahka kaikki herkut on aseteltu tarjolle kauniisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti