keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Koiran joulukortti

Tilasin juuri parikymmentä joulukorttia, joissa koiramme Papu toivottaa hyvää joulua. Meneeköhän tämä jo vähän yli? Idean sain koiramme kasvattajalta, joka joka joulu lähettää meille ihanan joulukortin, jossa joku hänen koiristaan seikkailee jouluisesti. Ajattelin, että annamme näitä kortteja Papun koirakavereille. Lisäksi esikoistyttäreni aikoo leipoa (Loimaranta ja Koivumäki) Oi ihana joulukuu -kirjan reseptillä koirankeksejä ja nehän ovat kivat viemiset joulukortin kera näihin koiraperheisiin. Olemme siis tutustuneet näihin perheisiin vain ja ainoastaan koirien välityksellä ja muuta joulutervehdystä emme näihin perheisiin ole viemässä.

Nämä kortit sopivat myös mainiosti esikoisen joulukorteiksi hänen ystävilleen, sillä Papu on eniten esikoisemme koira. Tottakai koko perheen koira, mutta eniten esikoisemme. Ilman esikoisen käsinkosketeltavaa koirarakkautta meidän perheessä ei edes olisi koiraa.Papu, lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira uros, leikattu, kohta 2v


Joulua ei mielestäni pidä ottaa liian tiukkapipoisesti. Pääasia, että kaikilla on hyvä mieli, maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto. Eikö vain? Jännityksellä odotan, millaisia kortteja näistä (ja aikaisemmin tilatuista varsinaisista joulukorteista) tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti