keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

varissukat vaarille

Nimesin nämä varissukiksi, sillä minulle tulee varis mieleen sukkien värityksestä.

Sukat ovat menossa vaarille synttärilahjaksi. (Vaari ei blogeja lue,joten voin huoletta esitellä ne täällä.) Rakas mieheni tässä toimii sukkamallina. Vaarin jalka on miehen jalkaa pienempi, joten koko on juuri passeli.

Lankoina harmaa Nalle sekä vuosia lankakorissa marinoitunut Nalle Colori. Tuo harmaa Colori on ollut varsinainen epäonnistuneiden käsitöiden johtotähti. Olen useasti alkanut tehdä siitä sukkia, mutta kaikki ovat aina menneet purkuun. Itse en todellakaan pidä tuosta harmaasta Colorista. Nytkin ajattelin ensin tehdä kantapäät Colorilla, mutta purkuun meni, kuten kuvista huomaa.

Mutta kun keksin yhdistää tähän epäonnen Coloriin vaalean harmaata ja vielä vaihtaa lankoja yhden rivin välein on lopputulos silmilleni todella mieluisa. Minä oikeasti pidän tästä yhdistelmästä, mikä tarkoittaa, että sukat voi antaa lahjaksi :)

Valko-harmaa raidallinen kangas, jota vasten sukat on kuvattu, on tarkoitus ommella tyynynpäälliseksi. Minulla on jokin hurja vimma uudistaa kotiamme :) Kevätkö sen aiheuttaa ;)

4 kommenttia:

 1. Mielestäni nuo kirjavat langat ovat parhaimmillaan juuri yhdistettyinä yksivärisiin - molempien lankojen lehku ja mielenkiintoisuus ikään kuin kohenee! :o)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä olen, tosi kauniin väriset! Mulla on tulossa silakkasukat :)

  VastaaPoista
 3. Siis niin ihana blogi <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista Paula! Siis todellakin, kirjavaa lankaa ei kannata käyttää yksinään ;)

  Kiitos Jaana! Silakkasukat, hauskaa :)

  Kiitos Nina! Ihan häkellyin kommentistasi. Tervetuloa mukaan :)

  VastaaPoista