sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pinnatuolit maalattu


Viime viikolla kerroin aloittaneeni vanhojen, tummien pinnatuolien maalauksen. Ja nyt on ihan pakko näyttää valmiit tuolit ruokapöydän päädyissä, kun aurinkokin niin kauniisti valaisi ruokailuerkkeriämme. Tuolit tarvitsivat pohjamaalin lisäksi kaksi kerrosta valkoista maalia ja vielä sen jälkeen pientä paikkausmaalausta. Mutta hyvät tuli! Olen näihin tosi tyytyväinen :) Kiitoksia vaan siskolle, keneltä nämä ovat lainassa, toivottavasti et halua näitä piiiiitkääään aikaan takaisin ;)

Suunnitelmissa on kerätä erilaisia pinnatuoleja pöydän ympärille. Pari-kolme kun löytäisi, niin sitten tuosta ikkunan alle kiinnitetystä penkistä voisi luopua. Penkki on kyllä hyvä ja varsinkin lapsivieraita mahtuu tuolle penkille uskomaton määrä istumaan, mutta haluan kuitenkin tuolit.

Viikonlopun iltapäiväkahviherkku oli unelmatorttu; reseptin sain työkaverilta. Vaihdoin ohrajauhot perunajauhoihin ja näin sain gluteenittoman version. Niin hyvin maistui, että nyt on jo toinenkin unelmatorttu leivottu ja herkuteltu. Nam :) Se etu on isossa perheessä, että kaikki hupenee vauhdilla suihin eikä jää vanhenemaan ;)
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana ruokailuryhmä :) ja herrrkullisen näköistä torttua, namskis

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat tuolit! Niin levollisen näköistä. Pitääpä tehdä unelmatorttua pitkästä aikaa:)

    VastaaPoista