lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lastenhuoneen tilannekatsaus


Lasten yhteinen huone maalla on maalattu ja tapetoitu; kiitos ahkeran mieheni. Lasten yhteisestä toiveesta huoneesta tuli keltainen, tapetti ja maali Laura Ashleyn. Kaikki lapset ja minä olemme huoneeseen oikein tyytyväisiä, mieskin tykkää, mutta hän ei ylipäätään nähnyt mitään tarvetta uusia huoneen sisustusta ;)

Verhokangas on valittu, mutta vielä ostamatta. Valkoinen matto on kierrätetty meidän vanhempien makuuhuoneesta.

Lastenhuoneen paripulpetti - huuto.net ostos parin vuoden takaa - on odottanut kunnostamista. Keltaisessa huoneessa se näytti silmiini niin kuluneelta ja pulpetin kannet niin keltaisilta, että sainkin yllättäen inspiksen alkaa kunnostaa paripulpettia.

Aurinkoinen ja tuulinen päivä teki hiomisesta ihan mukavaa puuhaa terassilla. Pulpetin kansi ja istuinpenkki on kuvan ottamisen jälkeen hiottu. Tässä projektissa tulee menemään kauan aikaa. Tällä hetkellä urakka tuntuu suorastaan ylivoimaiselta, mutta kohta kerrallaa, eikös juu ;)

Tämä kello on kierrätetty lastenhuoneeseen pikkuveljen huoneesta. Pidän kellosta, mutta tuo punainen väri ei sovi tähän keltaiseen huoneeseen. Onko kellään kokemusta voiko kellotaulun vaihtaa / maalata / tuunata paremmin sisustukseen sopivaksi?

Hauskaa lauantaita teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hirmu hieno kokonaisuus! Keltainen väri kruunaa kaiken =) Makoisat unet on varmasti taattu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjo! Lapset ovat tykänneet kovasti uudesta värimaailmasta. Vielä kun saan kaikki loputkin ykstyiskohdat valmiiksi, niin hyvä tulee :) Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista