sunnuntai 26. tammikuuta 2014

tuunatut ratsastuskäsineet

Kaksostytöt ja kuopus aloittivat ratsastuksen loppusyksystä. Kaksoset olivat toivoneet sitä jo pidempään, kun taas kuopukselle ratsastus on paitsi mieluista niin myös erittäin hyvää fysioterapiaaa. Löysimme vapaa-ajanasuntomme läheltä ihanan tallin ja nyt lapsillamme on ratsastustunti kerran viikossa :)
Toistaiseksi olemme pärjänneet lainakamoilla. Ainoa hankinta on ollut kolmi-sormi-ratsastuskäsineet. Alan liikkeestä olisi varmaan saanut erittäin laadukkaat läsineet, mutta itse ostin marketin rukkaset. Kolmi-sormi-rukkasten sisällä oli liian isot fleece-sormikkaat. Minusta se oli huonoa suunnittelua, joten päätin kutoa lämpöiset kolmi-sormi-lapaset rukkasten alle.
Kudoin pikapikaa lapaset 7veikasta, malli on omasta päästä. Tytöille piti tottakai virkata piparkakkureuna lapasten suuaukkoa koristamaan :) Nämä olivat nopeat tehdä; pikkurillit tein erivärisestä langasta, jotta lapaset menevät varmasti oikein päin käsiin.
Nämä sopivat hyvin lasten käsiin ja rukkasten alle. Nyt vain malttamattomina odotamme ensi lauantaita, jolloin pääsemme kokeilemaan rukkasia käytännössä.

Rauhallista sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti