keskiviikko 22. tammikuuta 2014

huopatöppöset Animator -nukeille

Kiitos kaikille Animator -nukkien talviasuja kehuneille! Tulin kommenteistanne iloiseksi :) Esitellyissä valkoisissa nahkasaappaissa Pocan ja Tähkiksen varpaita kuitenkin paleli, joten tein nukeille huopikkaat eli huopatöppöset eli töppöset.
Tähkäpäällä on jalassa ensimmäinen yritys töppösestä. Siitäkin tuli ihan hyvä, mutta päätin kuitenkin muokata silmukoiden ja kerrosten määrää seuraavaan pariin.
Ensimmäisen parin reuna on käännetty, sillä töppösistä tuli aika isot. Muokattua, pienempää mallia koristaa kaunis kukkanauha.
Ja koska molempien tyttöjen nukeilla piti olla kukkanauhalla koristellut töppöset, tein vielä kolmannen parin. Huomaatteko, että nuket ovat saaneet sukkahousut? Ne olen ommellut tyttöjen omista sukista ;)
Töppöset on tehty Novitan Huopanen langasta. Kirjoitin ohjeen itselleni muistiin ja yritän laittaa sen blogiini mahdollisimman pian. Olen itsekin löytänyt netistä niin kivoja juttuja, että haluan vuorostani antaa jotain muille.
Sitten ei muidenkaan Animator -nukkien tarvitse palella näillä paukkupakkasilla :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näihin Animator-nukkien vaatteiden tekemiseen jää koukkuun liian helposti :)

   Poista
 2. Hei,

  laitatko ohjeen näistä? Ajattelin, josko mahtuisivat myös BabyBorn nukelle.

  Työmatkavirkkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ohje julkaistu :) Uskoisin että saa muokattua Baby Bornille, ainoastaan varren pituutta ehkä lyhentäisin. Tekemisen iloa :)

   Poista