perjantai 17. tammikuuta 2014

takille pipo vihreällä tupsulla

Löysin kuopukselle alennusmyynnistä kivan värisen talvitakin. Uudesta takista syntyi kuitenkin tarve oikean väriselle pipolle. Johtuukohan se kuopuksen kolmesta isosiskosta vai mistä, että haluan pojankin vaatteiden ja asusteiden sopivan toisiinsa värisävyiltään. Vai onko asusteita vain niin kiva tehdä, että kaikki syyt on käytettävä :) :)
Väärän värinen pipo "häiritsi" minua niin paljon, että oli hyvä syy rientää lankakauppaan. Mallin olin bongannut jo aiemmin syksyllä Ravelrystä. Ihanan reipas poikamainen malli, jonka voisi raidoilla saada juuri oikean väriseksi. Pipon juju on eri levyisten resorien vaihtelu :)
Musta lanka Dropsin Lima, sininen ja vihreä Sandnes Garnin Smart. Pyöröt ja sukkapuikot 3,5 silmukoita 128. Pipo on vuoritettu fleecekankaalla.
Tein ensin kaksivärisen tupsun, mutta se ei sopinut pipoon ollenkaan. Kysyin pojalta, että minkävärisen tupsun hän haluaa. Hetken miettimisen jälkeen vastaus oli, että vihreä :)
Kuopus on onnellinen pipostaan, joten minunkin ainakin kuusi kertaa uusiksi menneet kavennukset päälaella on jo unohdettu :)
Talvista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti