sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syysloman tunnelmia

Syysloma meni ihanasti rentoutuen mökillä. Saunomista, kylpemistä ulkona paljussa, sienestämistä, käsitöitä ja ennenkaikkea taukoa arjen kiireestä.
Erkkerissä oli vielä kesän jäljiltä heleän vaalea tyynyt. Olin pakannut ompelukoneen mukaan mökille, joten ei muuta kuin ompeluhommiin. Beiget tyynyt ovat Ikeasta ja ne vain siirsin nojatuoleista erkkeriin. Raidalliset päälliset on kierrätetty puutarhapenkin päällisestä.
Valkoiset pellavaiset tyynynpäälliset on oikeasti isoisoäitini vanhat kirjaillut pyyheliinat. Halusin nuo ihanat monogrammit kaunistuttamaan erkkeriä.
Messinkiset kynttilänjalkani kasvoivat yhdellä, kun tein ihanan löydön kirpparilta. Loppuun vielä kuva, miltä nämä erkkerin ruokapöydän tuolit näyttivät ennen heinäkuista maalausurakkaani. Huuto.netistä aikanaan huutamani ja aika kärsineet tuolit ovat nyt saaneet ihan uuden elämän. Kynttilänvaloa ja tunnelmaa kaikille töihin palaajille!
I sew new cushions to our country place. The beige ones I just took from the armchairs, the striped fabric is recycled from a garden bench matress and the white embroidered linen ones are my grandgrandmother´s tea towels. The smallest candlestick was a nice addition to my brass candlesticks. It was a flea market find.

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma,kyllä tuolla sielu lepää varmasti ! Iso urakka ollut sulla noissa tuoleissa, mutta kyllä se kannatti ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Riitta! Maalla todella rentoudumme. Meillä sisustuksessa pätee "isolla vaivalla ja pienellä rahalla", näin saa mielestäni aina kauneimman sisustuksen ja ihanan tunnelman. Joskus tosin täytyy ostaa se himoitsemansa hintavakin juttu ;)

    VastaaPoista