torstai 4. lokakuuta 2012

Sukkalöytö

Mietin eräänä iltana, että syksy on jo täällä ja kohta myös talvi. Ja sehän tarkoittaa uusien villasukkien kutomista lapsille. Rupesin käymään lankavarastojani läpi tarkoituksena valita langat ja voitte arvata hämmästykseni, kun lankakorista löytyi kolme valmista paria sukkia ja neljännestä parista oli yksi sukka valmis ja toisesta aloitettu sukanvarsi.
Sukat odottivat vain lankojen päättelyä. Ja koska se on mielestäni tylsin vaihe käsitöissä, kudoin puuttuvan sukan valmiiksi ja aloitin viimeisen sukkaparin kutomisen. Nyt neljä paria sukkia on päätelty ja ne odottavat prässäämistä. Kaikki nämä sukkaparit on tehty 7veikasta ja ne pääsevät mökille kotisukiksi. Kuvissa näkyvät harmaat sukat on tehty ohuemmasta langasta. Niiden kärjet täytyy purkaa ja kutoa pari sentiä lisää pituutta. Ovatkohan ne olleet korissa pidempään kuin viime talvesta. Palataan pian!
I found three pairs of woolly socks hidden in my yarn basket. From the fourth pair only one sock was ready. What a pleasant surprise! I only needed to knit three socks and finish off the threads nicely and all the children would have new woolly socks.

1 kommentti:

  1. Ihana löytö :). Käyhän kurkkaamassa blogistani kiva sukkahaaste.

    Mukavaa viikonloppua!

    -Tuija-

    VastaaPoista