lauantai 13. lokakuuta 2012

Harmaata keittiöön

Vaikka pidänkin valkoisesta sisustuksesta ja ihailen sitä muiden kodeissa, en kuitenkaan itse omassa kodissani viihdy täysin valkoisessa ympäristössä. Siksi onkin niin ihanaa, että vuosi muuton jälkeen yksi jos toinenkin valkoinen seinä peittyy värin alle. Kiitos siitä kuuluu miehelleni, joka jaksaa toiveitani täyttää.
Keittiön ruokailunurkkaus sai harmaat seinät. Sävy on Sadolinin Maailman värit: Nepal medium. Pidän kovasti. Huone sai syvyyttä ja ryhtiä. Ikeasta tauluhylly ja vanhat pistelemäni vihannestaulut hyllylle. Hyllyllä on myös yksi matta Kivi-tuikkukippo (ei erotu kuvassa) ja näitä haluan ehdottomasti lisää. Näyttävät tosi kauniilta harmaata seinää vasten.
Pöydälle hopealautaselle ostin kauniita utuisen lilansävyisiä kynttilöitä. Laitoin myös lasikoristeita, vaikken ole varma meneekö tuo jo liian jouluiseksi. Mutta menköön, olihan kauppoihinkin tänään ilmestynyt joulukalenterit ja jouluvalot. Uusia lukijoita on kivasti kirjautunut blogiini. Kiitos! Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan! Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille!
Even though I like white interiors and enjoy other people´s white homes I do not want our home to be totally white. A year after moving in to this home I am pleased to realise that bit by bit the white walls are repainted in color. This time it was our kitchen´s eating area that got grey paint. I like it a lot. It gives depth and character to the room.

3 kommenttia:

 1. Joulukoristelun saa ihan hyvällä omallatunnolla aloittaa jo juhannuksesta!!
  Maailman värit on ihan loistava keksintö!! Siltä kartalta meidänkin kaikki seinävärit on valittu. :o)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista. Todella ihana sävy.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Paula ja Norppastiina!
  Niinpä, juhannuksen jälkeen ollaan jo lähempänä tulevaa kuin mennyttä joulua. Ja kyllä Maailman värit ovat mainio keksintö!

  VastaaPoista