sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Englannin lakuja

Lasten karkkipäivä oli eilen, mutta näillä virkatuilla karkeilla voikin herkutella joka päivä. Näin joskus kauan sitten netissä (jossain, en tiedä missä) kuvan virkatuista Englannin lakuista (ainoastaan kuva ei ohjetta) ihastuin heti ja ajattelin jo silloin, että tuollaisia täytyy joskus virkata omille lapsille leikkeihin. Olen näitä pikkuhiljaa virkkaillut leikkikeittiöön. Välillä ahkerammin välillä pitkän tauon jälkeen.Olen myös ostanut syötäviä Englannin lakuja - vain tarkistaakseni, että millaisia ne karkit nyt oikein olivatkaan. Aikamoista pipertämistä, mutta mielestäni erittäin onnistuneita. Nyt on lasipurkki täynnä ja voin jatkaa muiden herkkujen parissa.Kiitos kaikille tunnustukseen kommentoineille ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Herkullista alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Hei, ihan mahtavia namuja! :D Värit ja kaikki ihan kohdallaan. Mä olen kans nähnyt noita netissä. Itse olen miettinyt noiden tekoa huovasta, mutta en ole vielä saanut aikaseksi... Heh, parastahan näissä hommissa on että "joutuu" ostamaan aidot versiot nähdäkseen minkälaisia ovat oikeasti. :)

  VastaaPoista
 2. Kovasti ovat aidon näköisiä. Ihan vesi herahtaa kielelle. Varmasti kova näpertäminen ja päätteleminen, mutta kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 3. Vau, jälleen ihanuuksia virkattuina!

  VastaaPoista
 4. Nam! Että Sinä aina keksit ja myös toteutat! Aivan herkullisia karkkeja.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan näköisiä namuja! Ihan ovat aidon näköisiä! Minulla ei kyllä sormet taipuisi noiden virkkaamiseen.

  VastaaPoista
 6. Ja nonni, heti löytyi lisää inspiraatiota!
  Näitä on ollut tarkoitus tehdä, mutta ajattelin kokeilla Fimomassasta tai paksuista huopalevyistä... mutta mutta, miksei virkkaamalla... :-)

  VastaaPoista
 7. Ihania... eikä näistä kerry mitään vyötärölle!

  VastaaPoista
 8. voi onpa ihania, kun katselin sinulta muitaki virkattuja herkkuja niin ajattelin et pitäs vissiin itekki tehdä

  VastaaPoista
 9. Hui ÄLLÖihanaa!

  Tämän blogin lisään HETI blogilistaani ja liityn lukijaksi oitis! Minäkin tahdon virkata herkkuja tytön kesähuoneeseen eli leikkimökkiin. Otin jo donitsiohjeen talteen, kiitos!

  Olen ennenkin törmännyt näihin ihanuuksiin, mutta vaikka olen aika taitava käsistäni muuten niin virkkaamisen ja neulomisen taitoa en vielä oikein ole opetellut. Ihan perusjutut osaan kyllä.

  Ihanaa että olet viitsinyt laittaa ohjeen niin pääsen minäkin kokeilemaan.

  Ja arvaatkos mikä meidän tytön nimi on..? No Fanny tietenkin! :D

  Ihanin talviterveisin
  Annica Charlotta, Rimpsremsan Unelmista

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Olen aivan otettu! Rohkeasti vain kokeilemaan virkkaamista, jos vain vähääkään tekee mieli. Näpertelyähän tämä ruokien ja herkkujen virkkaaminen on, mutta niin mukavaa :)
  t. Fanny

  VastaaPoista
 11. Nääkin on niin hienoja! Noita neliönmuotoisia jo teinkin ja kovasti näyttävät herkullisilta lasipurkissa tytön keittiössä.. Noita pötkölakuja ja pyörylöitä kovasti yritin, mutta en vain osannut tehdä.. Osaisitko vinkata, miten niitä sais tehtyä näppärimmin? ;)

  VastaaPoista