sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hiihtoloma ja kakkoskodin keittiö

Terveisiä hiihtolomalta kakkoskodistamme. Teimme lasten kanssa pellolle latuja ristiin rastiin ja hiihdimme joka päivä. Aurinko paistoi ja pakkanen oli kova, mutta se ei ulkoilua haitannut.Koiramme Papu on sen verran pieni, että se sopii mainioti kulkemaan ladulle. Se on myös sen verran kevyt, että hanki kantaa sen.Kuopus ja Papu ovat hyvä parivaljakko ja mainiota hiihtoseuraa. Papu ei muuten koskaan vahingossakaan astu suksen päälle.
Sisällä talossa siivosimme ja laitoimme tavaroita paikoilleen. Haimme sohvan Ikeasta ja kokosimme sen. Täytimme kylpytynnyrin vedellä ja lämmitimme sen joka ilta. On niin rentouttavaa saunoa ja kylpeä. Lapsilla oli ystävät yökylässä ja saimme myös tuttavaperheen kylään. Loma oli juuri sopiva sekoitus ohjelmaa, puuhastelua ja rentoutumista. Tässä vielä kaksi kuvaa keittiöstämme tänään, kun kaikki oli siivottu ja lapset ja mies jo odottivat autossa kotiinlähtöä.
Orkidea on lahja lasten ystävän äidiltä ja onnentoivotus uuteen taloon. Toivottavasti saan sen pidettyä hengissä. Matto on Laura Ashleyltä, ja pienet lasiset suutarinvalot Nidosta. Arabian voipytyt ovat lapsuudestani ja äitini 70-luvulla keräämiä. Tumma astiakaappi on uusi hankinta Pentikiltä.Hyvä, että tuli keittiö ikuistettua siistittynä ja kauniissa auringonpaisteessa. Lapsiperheessä (tai siis ainakin meillä) keittiö näyttää aika harvoin tältä.

Huomenna se arki taas alkaa. Hyvää työviikkoa niille, joilla hiihtoloma on jo pidetty ja hyvää lomaa niille onnekkaille, joilla se on vielä edessä.

2 kommenttia:

  1. Ihana Papu-koira teillä :) Ja keittiökin on ihana.

    VastaaPoista
  2. Hienoja lomatunnelmia! Keittiönne on todella kaunis. Ihanaa kun pääsee välillä kakkoskotiin rentoutumaan! Meillä iso remontti menossa mökillä, joten sinne mennään vasta kesällä, vaikka kovasti tekisi mieli nytkin.

    VastaaPoista