sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tunnustus

Sain Tanjukselta tunnustuksen. KIITOS! Pitää kertoa seitsemän asiaa itsestään ja jakaa tunnustus eteenpäin.

1) Olen omasta mielestäni liian pitkä, 175cm. Olen aina toivonut olevani viitisen senttiä lyhyempi. Voisi käyttää korkojakin vapaammin.
2) Olen kolmannen polven helsinkiläinen. Minusta olisi ihana asua maalla, mutta kun kaikki ystävät, kaverit, sukulaiset, työpaikat, koulut y.m. ovat täällä, niin mihin sitä muuttaisi.
3) Haaveilen suonikohjuleikkauksesta. Odottaessani kaksosiamme minulle tuli runsaasti katkenneita verisuonia sääriin. Ne olisi kiva hoidattaa pois.
4) Vanhempani ovat kuolleet varhain. En ollut täyttänyt vielä edes 40v kun olin jo menettänyt molemmat vanhempani. Tästä johtuen olen aina tiedostanut elämän rajallisuuden erittäin hyvin. Ja ymmärtänyt jo varhain, että kukaan ei voi tietää omien päiviensä määrää. En jätä asioita tulevaisuuteen, vaan toteutan ne mahdolisimman pian.
5) Mieheni ja neljä lastamme ovat tärkeintä elämässäni. Perhe menee minulla kaiken muun edelle. En epäröisi hetkeäkään jos pitäisi valita työ tai perhe. Molemmat siskoni perheineen ovat myös todella tärkeitä.
6) Olen laiska urheilemaan. Pitäisi liikkua enemmän, mutta aina tuntuu olevan jotain muuta tärkeämpää esim. käsityöt. Yritän harrastaa edes hyötyliikuntaa.
7) En ole järkevä rahankäyttäjä. Pidän kauniista asioista ympärilläni, ja haluan, että kotonamme on kaunista. Niinpä tulen hankkineeksi kaikenlaista, turhaakin.

Tällaisia paljastuksia itsestäni. Tunnustus pitää jakaa eteenpäin 15 blogille. Mutta kun tämä tunnustus (tai vastaava) tuntuu jo olevan aika monella. Haluaisin antaa tämän Rouva Ruusupuu, Marian Huoneessa, Irman Kammari, Sininen talo ja Kissa, Hatuttaako -blogeille.Tämä kuva on otettu minusta viime kesänä kaksostyttöjemme 8v-synttäreillä.

4 kommenttia:

 1. Ihanat seitsemän asiaa :) Komppaan varsinkin nelosta, on syytä nauttia elämästä tässä ja nyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti tunnustuksesta ♥
  Kiva kun käyt meillä kylässä :)

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos :). Kivoja tunnustuksia ja kiva saada kasvot sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tunnustuksesta!
  Mukava oli lukea sinustakin ja oli tosi kiva kun laitoit kuvan itsestäsi!

  VastaaPoista