perjantai 29. lokakuuta 2010

Ristipistokärpänen puraisi


Olin kotona kahden kovassa kuumeessa olevan lapsen kanssa. Kudoin neiti B:n sukat valmiiksi, jatkoin yhtä keskeneräistä villatakkia ja siihen kyllästyttyäni surffailin netissä.



Se alkoi ihan viattomasti yhdestä kivasta jouluaiheisesta ristipistomallista.Pian sen jälkeen löytyi toinen kiva jouluinen ristipistomalli. Muutamassa blogissa ihailin aivan ihania ristipistotöitä, blogien kautta löysin myös linkit nettikäsityökauppoihin. Tämän jälkeen olinkin autotallissa kaivamassa kaikki vanhat muliinilangat ja aidakankaat jälleen esille. Hyvä - löysin kätköistäni sen verran tykötarpeita, että sain aloitettua sen ensimmäiseksi löytämäni ristipistomallin. Tein tilauksen Violariumiin. Ja koska käsityövimmassani en malttanut odottaa postin saapumista (ja illalla kaupat olivat kiinni), soitin siskolle. Onneksi häneltä löytyi puuttuvia lankoja siihen ensimmäiseen työhön.Violariumin paketti saapui tänään. Täydellinen ajoitus! Ensimmäinen ristopistotyöni moneen vuoteen on pian valmis ja sitten pääsen aloittamaan seuraavaksi löytämäni mallin. Huomaan bongaavani koko ajan toinen toistaan ihanampia malleja. Innostuin tilaamaan pari mallia myös USA:sta; jännittää, milloin ne saapuvat. Jospa saisin tehtyä joulukoristeita ja pieniä joulumuistiaisia. Pieniä projekteja, sillä sellaiset jaksan tehdä valmiiksi asti. Ja ei kun jatkamaan pistelyä!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta tuo ristipistokärpäsen puraisu :) Samoin kävi minun muutama vuosi sitten.

    Kiva joulutonttu ja kauniita töitä blogistasi löytyy muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Kävin vastavierailulla blogissasi ja sain mukavasti vinkkejä tuleviin projekteihin ;)
    t. Fanny

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa ristipistojen ihmeellisen maailmaan! . Tää on ihan paras harrastus ja sitä harrastavat ihmiset täällä blogimaailmassa aivan ihania :)

    VastaaPoista