tiistai 5. lokakuuta 2010

Palomiehen sukat

Blogini on saanut uuden tilaajan. Tervetuloa lukijaksi Tuulella! Ja kiitos kommentistasi!
Kuopus valitsi villasukkiensa väriksi punaisen. Punaisen, koska se on hänen mielestään palomiesten villasukkien väri. Minusta sukat ovat pirteät. Itselleni muistiin: lankana Nalle, sukkapuikot 3, 48 s, resori 1o kiertäen 1n 10krs, sitten 2o 2n, vahvistettu kantapää 25s. Puikon vaihtumiskohdan huomaa todella selvästi löysempinä nurjina silmukoina. Olen jostain lukenut pyörösukkapuikoista; täytyy löytää itselleni sellaiset, jospa sitten resori olisi tasainen ympäriinsä.Olen yrittänyt löytää silitettävää paloauton kuvaa kiinnitettäväksi villasukkiin. Sitten ne ovat valmiit, tietää kuopus. Liikuttavaa.

2 kommenttia:

 1. Hienot sukat, juuri sopivat pienelle palomiehelle.

  Jos et löydä sopivaa siirtokuvaa, voisit ehkä kokeilla neulahuovuttaa paloauton ääriviivat sukkiin? Vaikkapa mustalla? En ole itse tuota tekniikkaa käyttänyt, mutta nähnyt monia hienoja juttuja.

  t: varisvaimo

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, varisvaimo! Idea on hyvä, mutta olen jotenkin niin avuton kaiken huovuttamisen kanssa. Yritän kovasti ja lopputulos on vähintäänkin yllätys. Mutta laitan ideasi korvan taakse, jos en löydä silitettävää kuvaa. Aurinkoista viikon jatkoa!
  t. Fanny

  VastaaPoista