maanantai 5. joulukuuta 2016

pieni sivupöytä

Olo-/ruokailuhuone/ keittiömme nurkkaa koristaa biedermeier-tyylinen pöytä. Olen ostanut pöydän vanhain tavarain liikkeestä ja se ei ostohetkellä ollut (eikä vieläkään ole) kovin hyvässä kunnossa. Tämä heikko kunto kuitenkin oli syy, miksi halusin juuri tämän pöydän. Pidän pöydän rosoisuudesta ja siitä, että lakka on niin kulunut, että pöydän pinta on himmeä ja että listat hieman repsottavat ja että tassujaloille on aikojen saatossa tapahtunut jotain. Tämän pöydän ainoa tehtävä on toimia tasona sesongeittain (jouluna vähintään viikottain) vaihtuville asetelmille. Tällä hetkellä pöytää koristavat sinkkitalolyhdyt, paksu kalenterikynttilä ja lasikuvun alle liian suuri maitolasinen joulupallo :) Tämän asetelman rauhallisuus viehättää minua. Rauhallista iltaa lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Kaunis pöytä ja asetelma! Hauskaa miten sitä on alkanut tykkäämään kulahtaneista jopa rikkinäisistä tavaroista, katse kiinnittyy juurikin sellaisiin kun kierrän kirppareilla ja antiikkikaupoissa. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna! Niin se oma sisustusmaku muuttuu ajan myötä. Se mitä aiemmin ei olisi voinut kuvitellakaan on nyt haluttavaa :) Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

      Poista