perjantai 9. joulukuuta 2016

kirjan taittelu

Olohuoneen kirjahylly ei meillä ole niinkään kirjoja varten vaan pikemminkin sisustuselementti. Kirjahyllyssä on sisustus- ja puutarhakirjani, iso pino lehtiä, mutta myös pari laatikollista lankaa. Muuten kaikki on tarkoitettu vain koristeeksi: hopeoidut kulhot, vanhat nahkakantiset kirjat, kipsipatsas (kirpparilta). Tästä koristenäkökulmasta johtuen osa kirjoista on päällystetty valkoisella paperilla ja jotkut kirjat ovat selkäpuoli hyllyyn päin. Hih! Yhden kirjan nappasin käsittelyyni. Kirjan taitteluita on netti pullollaan, mutta Elämää Eirassa -blogin ohjetta seurasin hyvin pitkälle. Säilytin kirjan kannet, koska ajattelin, että kirjan ympärille voi sitten halutessaan laittaa samettirusetin :) Köyhänhopeiset lasikoristeet asettelin hopeoidulle lautaselle. Ja lasinen jouluvalosydän valaisee askarteluani. Täytyyhän kirjahyllyssäkin olla joulukoristeita. Kirjahylly on minun maalaamani ja esittelin sen aiemmassa postauksessa täällä.
Jouluista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. On tyyliäs kirjahylly:) Kirjasta saa kaikkea kivaa aikaan, meillä on Joulukortit taitettujen kirjansivujen välissä aina Jouluna:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Silkku! Jep, kirjat ja varsinkin vanhat ja kellastuneet sellaiset ovat oikea askartelujen runsaudensarvi. Kuulostaa tosi kivalta tuo teidän joulukorttiteline :)

    VastaaPoista