maanantai 6. huhtikuuta 2015

pääsiäistä kodissa ja nukkekodissa

Nukkekodin tytölle tilasin Facebookin Nukkekotikirppikseltä ihanan pääsiäismunanmaalaus-setin. Olen aivan ihastuksissani tähän ja ihailen tekijän taitoa tehdä näin pientä ja kaunista!
1:1 elämässä emme maalanneet munia. Tiput kurkkivat kaupan pieniä suklaamunia muffinilautasen reunalta :)
Nukkekodin pääsiäisen iltapäiväkahveille kaksoset olivat pipertäneet Fimosta suklaapupun ja suklaamunia, jotka oli kääritty värikkääseen folioon. Pienet pääsiäisleivokset tilasin samalta tekijältä kuin munanmaalaussetin. Herrasväen pikkuleivät ovat myöskin kaksosten pienistä, taitavista käsistä :)
1:1 elämässä pääsiäisen iltapäiväkahviherkkuna oli mutakakku täytettynä ja koristeltuna m.m. suklaapupuilla :)
Nukkekodin äiti ihailee uutta ruokaryhmäänsä :) Pöytä ja vitriini olivat alunperin tummaa puuta, jotka maalasin useamman kerran ja hioin kevyesti saadakseni shabby chic -tyyliä. Tuolit ostin puuvalmiina ja vihreät pehmusteet päällystin Linumin kankaalla. Paras palaute tuli kaksosilta, jotka ihastuksissaan asettelivat maalattuja huonekaluja ruokasaliin ja loihtivat kauniin pääsiäiskattauksen :)
Tässä vielä kuva vitriinistä ja pöydästä ennen käsittelyäni :) sekä puuvalmiit tuolit. Vihreät pehmusteet näkyvät kuvan oikeassa reunassa.
Takana ihana, touhukas ja rentouttava pääsiäinen. Toivottavasti sinulla on myös ollut juuri sinun näköisesi pääsiäisloma :)

4 kommenttia:

 1. Que lindo seus trabalhos,parabéns!
  Seguindo seu blog,se puder vem seguir o meu também,obrigada,bjs.
  Angela Santos- Brazil

  VastaaPoista
 2. Minimaailma on niin viehättävää ja suloista, mutta ihania herkkuja olit kyllä loihtinut aivan 1:1 koossakin! Milloinkahan taas saisi intoa aloittaa kasaamaamaan kaaoksen alla olevat nukkekotini edustuskuntoon...vielä minä joskus palaan entiseen harrastukseeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna, kauniista sanoistasi:) Minimaailma on ihana paikka paeta arjen kaaosta. Siellä on aina täydellistä ja mikä parasta nukkekodin oven voi sulkea ja jatkaa taas harrastusta uuden inspiksen iskiessä :)

   Poista