torstai 27. helmikuuta 2014

migreeni -villapaidat

totesi mieheni, kun näki Tähkiksen ja Pokan uusimmat asut. Villapaidat on neulottu Novitan 7Veljestä Polkka-langasta 3,5 puikoilla. Lanka on tyttöjen itsensä valitsema ja villapaita tehty toiveiden mukaan.
Villapaidat olen kutonut samalla ohjeella, millä kaikki muutkin näille nukeille tekemäni neuleet. Aina tietysti hieman soveltaen ja ohjetta muokaten. Villapaidat ovat selästä pitkälle auki, jotta neuleet ylipäätään saa puettua päälle. Napit löytyivät nappilaatikostani.
Värikkäiden villapaitojen seuraksi kudoin valkoisesta Nallesta 3 sukkapuikoilla neulelegginsit rauhoittamaan kokonaisuutta. Yksiväriset sukat ovat myös Nalle-langasta.
Ihan hauskat talviset asut Animator prinsessoille, tosin talvesta ei ole tietoakaan ;) Nyt jatkan virkattujen tossujen parissa :)

4 kommenttia:

  1. Ostin samaa lankaa, lisäsin paljon vaaleanpunaista, siitä huolimatta sukat saivat vieläkin ikävämmän määreen kuin migreeni... mutta ihanat asut taaskin nukeille sait aikaan, ihailen joka kerta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,Tarja kauniista kommentistasi! Ihmettelen, kuka Novitalle suunnittelee näitä kirjavia lankoja. Mielestäni Polkka olisi ihan kiva ilman tuota sahalaitaista kuviota...

    VastaaPoista
  3. Huikeat setit! Ihanan värikästä lankaa =)

    VastaaPoista