sunnuntai 23. helmikuuta 2014

hiihtoloma oli ja meni

Miten loma meneekin aina niin nopeasti? Itselläni oli lomaa vain puolikas viikko, mutta onneksi töihin pääsee maaltakin, joten saimme olla mökillä koko viikon. En muista yhtään hiihtolomaa, että emme olisi hiihtäneet metriäkään, mutta nyt on sekin kummallisuus koettu.
Parina päivänä oli muutama aste pakkasta ja niin kauniin talvista :) Kylpytynnyri lämmitettiin useana iltana ja silloin kun ei lämmitetty palju oli pulahdus "avantoon" :)
Lapsille ostin uuden 1000 palan palapelin tulevien Tintti-synttärien hengessä. (Niistä myöhemmin lisää). Koska säät olivat ankeat, piti sisälle järjestää erilaista puuhaa. Palapeli oli hyvä hankinta - riittävän haastava - jokainen kävi vuorollaan laittamassa muutaman palan paikoilleen.
Käsitöille oli kerrankin riittävästi aikaa. Puikoilta valmistui Disneyn Animator nukeille useampikin vaatekappale, esittelen myöhemmin :) Kaksoset kertoivat ahkerasti nukkien tarpeista ja minä yritin näitä tarpeita toiveita toteuttaa.
Kääpiöluppamme ulkoilee päivittäin, mutta voi sitä ilon ja onnen määrää, kun se pääsi valjaissa metsään :)
Ja niin taas sorruin Mailegiin :) Tällä kertaa meille muutti hiirienkeli. Siellä se nyt roikkuu lastenhuoneen katossa, pikkuinen suojelusenkeli-hiirulainen :)

Kiva loma on takana ja akut ladattu koulua ja töitä varten. Kiitos kaikille ystävänpäivän tervehdyksen jättäneille ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti