keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun tunnelmia meiltä

Koti on siivottu ja koristeltu vappua varten. Tunnelma on odottava, sillä vieraamme saapuvat hetkenä minä hyvänsä. Päätin räpsäistä pari kuvaa auringonvalon kaunistamasta olohuoneestamme :)
Pöytäliinan olen ommellut monta vuotta sitten ja edelleen se on todella mieleinen. Lahjanauha hoiti serpentiinin virkaa tänäkin vappuna.

Lapsille ostin Tigerista hauskat pillit, jotka sai laitettua solmuun.

Sohvalla on Linumin raitakankaasta ompelemani tyynynpäällinen. Myös tähti-tyynynpäälinen on uusi hankinta. Tähdet ovat viime aikoina olleet muutenkin mielessä, johtuneeko parin kuukauden takaisista Star Wars -synttäreistä. Olen nimittäin sortunut myös tähän kolmikerroksiseen tähti-tarjoiluvatiin ja tähtien koristamiin pikkukippoihin. Mutta tähdet ovat ajattomia, eli tulevat olemaan meillä pitkään käytössä :)

Itse en ollut aikonut tehdä simaa, mutta esikoinen sai ylipuhuttua (teinit ovat välillä hyvinkin päämäärätietoisia). Ja hyvä niin, sillä sima maistui munkkirinkilöiden kanssa sekä lapsille että aikuisille. Itsetehdyt etiketit koristavat kierrätettyjä lasipulloja.

Aurinkoista toukokuuta!

2 kommenttia:

  1. Siis yli-ihana tuo tähtitarjoiluvati - mistä olet sen hankkinut??
    Meilläkin teinit saivat äiskän siman tekoon ja eka satsi onkin nyt juotu... Eilen tuli sitten kaino toive, "voitaisko tuota simaa tehdä vielä lisää, vaikka vappu onkin jo mennyt?" Eihän se auta muu, kuin tänään mennä kauppaan simavärkkiä ostamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Sirpa! Olen itsekin aivan ihastunut tuohon tähtitarjoiluvatiin. Ostin sen verkkokaupasta nimeltä Sisustussydän. Kiva kuulla teidän teineistä ja siitä, mitä teinit saavat äidit tekemään :) Mukavaa launtaita!

    VastaaPoista