torstai 9. toukokuuta 2013

kesken ja työn alla ja suunnitelmissa

Kaikkea kivaa on taas työn alla :) Minun piti esitellä teille villasukat, mutta esittelenkin keskeneräisiä projektejani. Blogimaailmalla on itseeni sellainen hyvä vaikutus, että kun täällä esittelen keskeneräistä, niin saan inspiksen viedä projektit loppuun asti.

Lastenhuoneen kattovalaisimen varjostimien tuunaus.

Terassin kalusteita olen pyöritellyt ja miettinyt uutta järjestystä. Hakenut kalusteita takaterassilta ja vienyt kovapuisia tuoleja kaupunkiin. Valkoinen maali on jo ostettu säilytysarkkua ja ruokapöytää varten. Nyt tehdään valkoista terassia ;)

Uusia tuoleja ruokapöydän ympärille on toivelistalla.

Paripulpetin kunnostus on iso urakka. Valkoiseksi maalaaminen olisi helppo tie ulos tästä projekista, mutta kun haluan tästä tumman puun värisen, niinkuin se on aina ollut. Sähkökäyttöinen hiomakoneeni temppuilee. Voipi olla, että tämä kunnostusproje on liikaa sekä minulle että hiomakoneelleeni.

Yrttitarhan siirto tähän "laatikkoon" ja kasvattaminen isommaksi. Laatikon mahdollinen tuunaus (?)

Niin paljon kaikkea kivaa työn alla ja niin vähän aikaa toteuttaa kaikkia suunnitelmia. Onneksi minulla on muutama päivä lomaa nuorempien lasten kanssa. Mies ja teini ovat huomenna töissä ja koulussa, mutta muuten projektit jatkukoot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti