tiistai 7. toukokuuta 2013

kuvia eteisestä

Eteisen remontti on edennyt sen verran pitkälle, että voin hyvin näyttää muutamia kuvia. Kesken on vielä puretun tuulikaapin lattia - se odottaa lattialämmitystä ja laattoja.

Puutuolin tilalle haluaisin modernin design-tuolin, mutta voi olla että mieleni muuttuu ennenkuin saan säästettyä siihen ;)

Matala kaapisto on koottu Ikean kaapeista, jotka meillä oli jo entuudestaan. Nämä kaapit ovat olleet milloin missäkin: keittiössä, tv-tasona, penkkinä, nukkekodin alla. Ainoastaan ovet ja vetimet ovat uudet. Taso on väliaikainen ja kaapiston sivut tarvitsevat vielä peitelevyt :)

Matalan kaapin päällä on kirpparilta ostamani hopeoitu lautanen, se on avaimien säilytyspaikka. Pieni avainkaappi etsii vielä paikkaansa.

Valokuvakollaasin kehykset olivat minulla jo ennestään - tosin erivärisinä, eli hioin ja maalasin ne kaikki.

Teräskorissa säilytetään lasten ja koiran palloja. Lapset tykkäävät, kun pallot voi vain heittää koriin sisään tultaessa. Koira-rukka ei tykkää, sillä se ei saa kaivettua omaa tennispalloaan korin pohjalta. Teräskori on uusi hankinta rautakaupasta, taisi olla virallisesti lehtikori ;)

Koiranhäntä-koukut löysivät paikkansa ulko-oven vierestä. Siellä roikkuu myös ompelemani pellavapussukka koiran jätöspusseille.
Lopuksi vielä pari ennen kuvaa ;)

Seuraavaksi voisinkin taas esitellä villasukat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti