maanantai 17. elokuuta 2015

villasukkia teinille

Teini kulutti Regian harmaasta tweed-langasta kutomani sukat puhki. Sukat olivat niin mieluisat, että hän käytti niitä vielä rikkinäisinäkin ja piilotti huoneeseensa, etten heittäisi niitä pois. Muut sukat eivät kelvanneet. Lankaa oli jäänyt sukista yli, joten päätin tehdä jämälangasta uudet. Lankaa ei ollut tarpeeksi ja kun jämälangasta tekee, joutuu yleensä purkamaan ja käyttämään muitakin jämälankoja. Tässä tapauksessa jouduin purkamaan sekä uuden, valmiin sukan lapa-osuuden että rikkinäisistä vanhoista sukista lisää lankaa varresta. (Joku fiksumpi tekisi kahta sukkaa yhtäaikaa) Jämälangat yksivärinen Nalle, Nalle Color ja Regian Tweed, 64s, 3 sukkapuikot, vahvistettu kantapää 31s. Toiset sukat tein Novitan Taika-langasta luonnonvalkoislla kantapäillä. Väritys ei ole teinille niin mieluisa kuin jämälankasukissa, mutta ovat kuulemma ihanan pehmeät :) Tasapainottamaan teinin mustanpuhuvaa maailmaa ostin vaaleanpunaista lankaa :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia olet taas kutonut :o) joistain sukista vaan tulee rakkaammat kuin toisista, sille ei voi mitään! blogistani löytyy sinulle pieni haaste :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mari :) Sama se on vaatteissa kuin sukissakin, eli toiset vaan ovat rakkaampia. Kiitos tunnustuksesta, palaan siihen mahdollisimman pian!

      Poista