sunnuntai 3. toukokuuta 2015

rimpsunauha-lampunvarjostin

Kaksosten prinsessahuoneen lampunvarjostin sai uuden kauniin ilmeen :) Perusvalkoinen lampunvarjostin ja ohutta valkoista puuvillakangasta. Idea mahtavasta Dear Lillie -blogista jossa on välillä ihan huikeita ideoita. Leikkausvirheen vuoksi minulle tuli vain kaksi rimpsua suunnitellun kolmen sijaan, mutta ei se haittaa. Kaksi rimpsua, molemmissa kolme rypytyslankaa ja molempien nauhojen ylä- ja alareunat huoliteltu ja taitettu. Nuppineuloilla varjostimeen kiinni odottamaan kuumaliiman lämpenemistä :) Kuumaliimaa laitoin varjostimen ylä- ja alareunaan sekä rimpsujen väliseen saumaan sinne tänne. Niin kaunis ja tyttömäinen :) Valkoinen posliininen lintulampunjalka löytyi pitkän etsimisen jälkeen Torista. Yksi kuva sisustuskirjassa antoi kipinän posliinilintulampunjalalle :) Voiko vaaleanpunaisessa huoneessa, pitsiverhojen alla (kierrätetty vanhasta kodista), oman siskon vieressä, kyyhkyslampun vieressä olla näkemättä kauniita unia ja olla unelmoimatta kauniista ja onnellisista asioista :) Olen onnekas, kun saan toteuttaa näitä vaaleanpunaisia unelmia :) Onnea on tottakai myös teinin mustanpuhuvan huoneen ideointi ja kuopuksen poikamaisten juttujen toteutus :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Jonna. Huone on ihan tyttöjen näköinen ja heidän toiveidansa täyttymys. Jatkossa luvassa lisää kuvia huoneesta, kunhan saan projekteja valmiiksi :)

   Poista
 2. Uijui kuinka kaunis lampunvarjostin ja kokonaisuus kaikkiaan, nuo prinsessa katoksetkin on niin kauniit! tykkään kovasti myös seinän väristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele. Olen kuunnellut tyttöjen toiveita ja parhaani mukaan niitä toteuttanut. Maali seinissä on Laura Ashley Chalk Pink ja se on minunkin mielestäni todella kaunis sävy :)

   Poista
 3. Uijui kuinka kaunis lampunvarjostin ja kokonaisuus kaikkiaan, nuo prinsessa katoksetkin on niin kauniit! tykkään kovasti myös seinän väristä :)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  meillä samanlainen lintulampunjalka ja tällä hetkellä ilman varjostinta, kun alkuperäinen sanoi sopimukset irti.
  Annoit hyvän idean varjostimelle ja jos ei löydy valmiina, voin myös itse askarrella.

  VastaaPoista
 5. Vielä 1 kysymys; minkä korkuinen varjostin on?

  VastaaPoista
 6. Minkä korkuinen varjostin on?
  Meillä linnut vielä ilman varjoa...

  VastaaPoista