sunnuntai 30. marraskuuta 2014

adventtikynttelikkö

Tämän vuoden adventtikynttelikön rakensin takan reunalle kultaisen peilin eteen. Tuo antiikkipeilin lasi on ihanasti tummunut, joten kynttilän valo heijastuu todella kauniisti peililasista.
Kynttilänjalat olen kerännyt vuosien saatossa - olen heikkona vanhoihin messinkisiin kynttilänjalkoihin - ja valitsin tähän nämä neljä.
Pienet IB Laursen:in numerolaatat ovat uusi hankinta täksi jouluksi. Oli muuten vaikea löytää valkoisia tai kultaisia, eivät taida olla muodissa juuri nyt :) Kultaiset joulupallot olen joskus parikymmentä vuotta sitten ostanut ensimmäiseen omaan kotiimme, nyt ne sopivat mielestäni täydellisesti takan reunalle.
Rauhallista ensimmäistä adventtia! Huomenna blogissani alkaa blogihistoriani ensimmäinen joulukalenteri. Stressiä en aio ottaa, mutta tavoite on jättää pieni viesti joka päivä jouluaattoon asti. Tervetuloa seuraamaan. Oi ihana joulukuu :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Jenna. Itsekin pidän kovasti tästä tämän vuotisesta kyntteliköstä. Vaihtelu virkistää :)

   Poista
 2. Ihanaa joulunodotusta :) tulen kurkistelemaan joulukalenteriasi ja toivottelen sinut tervetulleeksi seuramaan omaani :) iloista joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Mari. Tulen tottakai kurkkimaan sinun kalenteriasi :)

   Poista