keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

verhon uusi elämä erkkerin istuinpenkillä

Maalla erkkerissä on Miehen itsenikkaroima istuinpenkki. Penkillä on aina runsaasti tyynyjä, joiden päällisiä vaihdan vuodenaikojen mukaan. Penkiltä on kuitenkin puuttunut pehmuste.
Nyt asia on viimein korjattu. Vaahtomuovia kaupasta ja Laura Ashleyn yksinäinen verho huippuedullisesti huuto.netistä. Verho pesuun ja saumat purkuun. Onneksi kangas ei ollut haalistunut yhtään ja saatoin hyödyntää myös taitteet.
Kankaassa oli valmistajan merkin lisäksi leima MMI eli vuodelta 2001. Hyvin siis kestänyt aikaa ja nyt alkoi vielä uusi elämä :)
Pöydällä kuopuksen lennokki liimauksessa laskeutumisessa vaurioituneen pyrstön takia. Maljakossa vaalenpunaisia, ihastuttavia lupiineja, joita keräsimme lasten kanssa lehdenhakukävelyllä :) Rakastan lupiinien tuoksua :)
Olen joskus lukenut englantilaisesta sisustuskirjasta, että kaikki vihreän sävyt sopivat keskenään toisiinsa. Jos et usko, niin katso ulos luontoon :) Tällä penkillä eri vihreän sävyt ainakin ovat iloisesti sulassa sovussa keskenään.
Loppuun vielä kuva pehmusteen kääntöpuolesta. Jouduin hieman kikkailemaan, jotta sain kankaan riittämään. Lopputulokseen olen tyytyväinen :)

Iloa viikkoosi! Yritän nyt lomalla päivittää blogia ahkerammin, olen ollut aivan liian kiireinen eikä blogille ole jäänyt aikaa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, Santra. Itsekin pidän lopputuloksesta. Ja lapset tykkäävät, koska on pehmeä istua :)

    VastaaPoista