torstai 10. lokakuuta 2013

LEGO Star Wars minifiguuri -taulu

Kuten aiemminkin olen kertonut on kuopuksemme suuri Star Wars -fani. Star Wars legoja on kertynyt jonkun verran ja niiden mukana pojan rakastamia minifiguureja.
Idea tähän tauluun on Pinterestin ihanasta maailmasta :) Toteutuksia oli lukuisia, joten alkuperäistä idean keksijää en tiedä. Hyviä vihjeitä toteutukseen sain täältä
Kehys on Ikeasta ja mustia legopalikoita tilasin netistä lego shopista.
Suunnittelua ja hahmottelua.
Mittausta ja liimausta.
Paikkoja on vielä vapaana ja toivelistalla onkin muutamia keskeisiä Star Wars -hahmoja. Pojan on itse helppo irrottaa hahmot jalustalta leikkeihin ja pojan äidin on helppo leikin jälkeen kerätä ne takaisin tauluun. Tällainen näyttäisi varmaan hauskalta myös Lego Cityn rosvoista ja poliiseista :)
Taulu on sijoitettu työpöydän päälle, eli jos läksyjä joskus eksyy tekemään pöydän ääreen, niin tutut kaverit todennäköisesti vievät ajatukset ihan muualle ;) Huomaatteko myös pojan uuden työpöydän tuolin? Nordalin ihastuttava traktorinistuin on sekä äidin että pojan mieleen :) Pehmuste vain puuttuu vielä.
Kaikille pienten Star Wars -fanien äideille "may the force be with you".

9 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno taulu tuli ja idea on kiva :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno taulu! Tosi kiva idea :).

  VastaaPoista
 3. Upea! Mitä materiaalia käytit taustalevyyn?

  VastaaPoista
 4. Ihana idea. Täältä vain löytyy sellaisia lego-faneja, että meillä vois päällystää yhden seinän näin. Isin ja äitin minifiguurit yläreunaan ja lasten omat alemmas. :D

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska idea! Meilläkin asustaa pari lego-fania, ja melkoinen määrä legoukkeleita, joten idea on erittäin tervetullut tännekin. :)
  Löysin vasta eilen sattumalta blogiisi, ja ihastuin kyllä täysin! Mahtavia kädentöitä sinulla! Donitsit pääsevät ensimmäisenä virkkauslistalle, kunhan saan edellisen valmiiksi. Olen vasta aloittanut virkkauspuuhat näin aikuisiällä taas, ja tekeminen vaatii vielä aika paljon keskittymistä. Mutta hauskaa se on, kun vaan olisi aikaa enemmän. Saanko kysyä minkä ikäiset teidän lapset ovat? Meidän sirkuksessa viilettää 2-, 3- ja 6-vuotiaat.

  VastaaPoista
 6. Oi, onpas ihanan paljon kommentteja. Kiitos teille kaikille! Ja kiva jos voin välittää inspiraatiota muille, itsekin olen tämän idean netistä poiminut :)

  Kaikki materiaalit tulivat Ikean kehyksen mukana. Siinä oli valmiina tuo musta kartonki, jonka käytin. Ostin ainoastaan kasan legoja ja liimaa kehyksen lisäksi.

  Meillä on neljä lasta: kuopuspoika -06, kaksostytöt -02 ja esikoistyttö -99. Lisäksi koira ja kani, joten vipinää riittää. Virkkaus kuten kaikki muutkin käsityöt vain ovat niin ihania, terapeuttisia, koukuttavia ja rentouttavia :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava blogi sinulla ja kiitos legotauluideasta! Eksyin tänne reilu viikko sitten virkkausideoiden perässä ja nyt on jo pari donitsia tehty ja virkattu joulukuusi työn alla. Kiitos inspiroivasta blogista ja kaikista ohjeista! Sai tällaisen laiskan käsityöihmisenkin vauhtiin.

  VastaaPoista