sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonloppuna ompelin ja sisustin

Kiitos kaikille Animator-nukkejen vaatteita kehuneille. Jatkossa seuraa lisää vaate-esittelyjä, jos vain saan nuket itselleni lainaan kuvauksia varten. Viikonloppuna maalla sain vihdoinkin valmiiksi jo kesällä aloittamani pitsityynyn. Lakanan reunapitsi on taiteltu neliön muotoon ja keskelle on lisätty valkokirjaillut nimikirjaimet. Kaikki pitsit vanhoja kierrätettyjä. Viikonloppuna pyörittelimme miehen kanssa huonekaluja paikasta toiseen. Saimme mahdutettua pienen työpisteen makuuhuoneen nurkkaan. Pulpetti löysi meiltä uuden kodin, kun se jäi anopilta muuton jälkeen yli. Työtuoli puolestaan on 6 euron kirpputorilöytö.
Tuolin pohjassa on leima, eli se on joskus ollut jossain koulussa. Enkä ihmettele, sillä siinä on todella hyvä istua. Tuoli oli ostettaessa aika kärsinyt. Se vaati hiomisen, pesun, pienen liimauksen, pohjamaalin ja pari kerrosta valkoista maalia, mutta hyvä tuli.
Hieman ahdetulta tuo nurkkaus näyttää ja mietinkin, josko vaihtamalla sänky sellaiseen, missä ei ole jalkopään päätyä, saisin hieman väljyyttä...
Tässä vielä kuva, miltä tuoli näytti hiomisen, pesun ja liimauksen jälkeen.

Palataan taas! Minä ihastelen uudistettua makuuhuonettamme maalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti