keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tunnustuksia


Sain Ninnulta Villa Intola -blogista tunnustuken jo kauan sitten. Kiitos ja anteeksi, että kommentoin tunnustusta vasta nyt. Tunnustuksen saajan tulee vastata seuraavaan viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus viiteen blogiin.

1) lempiruoka: Olen kaikkiruokainen. Pidän erityisesti kalaruoista esim. voissa paistetut ahvenet tai savusiika sekä kasvisruoista esim. keitetyt punajuuret tai voissa paistettu pinaatti. Ja jos herkut lasketaan ruoaksi, niin hyvä kahvi maidolla ja korvapuusti on kyllä ykkösenä.
2) lempimakeinen: lakritsi ja suklaa, yhdessä tai erikseen
3) lempiluettava: sisustuslehdet ja -kirjat. Tykkään lukea myös erilaisia käsityökirjoja.
4) mieluisin tapa tehdä käsitöitä: aina ja kaikkialla, autossa, sohvalla, ulkona kuistilla, hellan vieressä seisten. Paras kaikista lienee omalla sohvalla, peitto jalkojen päälle. Riippuen käsityön haastavuudesta telkkari joko päällä tai ei.
5) lempielokuva: pidän elokuvista, missä on hyvä juoni ja mieluiten onnellinen loppu. Erilaiset jännärit, minkä loppua ei voi arvata ovat hyviä.

Sydmellinen kiitos vielä sinulle Ninnu


Johanna Ihanasti kotona -blogista muisti minua myös tunnustuksella. Tunnustus on tarkoitettu blogille, jolla on alle 200 lukijaa ja johon toivoisi enemmän lukijoita. Kiitos, Johanna tämä lämmitti mieltäni.

Olin jo todella otettu ja onnellinen blogini puolesta, kun sain vielä kaksi tunnustusta lisää. Marialta Marian huoneessa -blogista sain saman tunnustuksen kuin Johannalta. Kiitos Maria, kun muistit minua!
Ja sitten tuli vielä yksi tunnustus Tuijalta. Sydämellinen kiitos teille kaikille ihanille naisille, jotka muistitte blogiani.

Blogimaailma on täynnä ihania blogeja ja mielestäni kaikissa on jotain ihanaa ja kaunista. En nyt tällä kertaa jaa tunnustuksia eteenpäin, mutta napatkaa Liebster Blog -tunnustus mukaanne kaikki te, joilla on alle 200 lukijaa. Toivoisin kaikkien blogien saavan paljon uusia lukijoita, sillä silloin tietää, ettei pidä blogia vain itselleen. Nyt menen jatkamaan yhtä pientä, tarkoitan pienikokoista virkkausprojektia. Esittelen kyllä, kunhan tulee valmista.

1 kommentti:

  1. mukava lukea tunnustus, vaikka sitten vähän myöhässä ;) ja on tosiaan ihan ansaittua, niin kauniita käsitöitä osaat tehdä ja inspiroit töilläsi muitakin :)

    VastaaPoista