keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kranssi lasten mieleen

Tässä se nyt on: lelukranssi. Olemme tehneet tätä kaksostyttöjen kanssa ahkerasti pari päivää. Emme erityisesti suunnitelleet lelujen paikkoja, vaan tunnepohjalta etenimme.
Meillä lapset aina säästävät pääsiäismunista saamansa yllätyslelut. Vuosien saatossa niitä on kertynyt paljon, vaikka monia olenkin heittänyt roskiin ja "vahinhgossa" imuroinut. Idea tähän kranssiin tuli Koti ja Keittiö -lehden viimeisimmästä (4/2012) numerosta.
Pohjana on Tiimarin pajukranssi (halkaisija 30 cm), jonka päällystin vanhasta lakanasta revityillä kangassuikaleilla. Kuumaliimaa kului useampi pötkylä. Pääsiäisyllätysten lisäksi kranssiin pääsi m.m. Barbien parittomia kenkiä, rikkinäisen pikkuauton renkaat ja lippu. Vieläkin löytyisi paikkoja pienille leluille.
Lapset ja heidän ystävänsä ovat kaikki aivan ihastuneita tähän lelukranssiin. Itse tulen siitä aina hyvälle tuulelle. Nyt vain pitäisi keksiä kranssille hyvä paikka sekä päättää, onko tämä pääsiäiskoriste (koska lelut tulivat pääsiäismunista) vai kranssi kaikkiin vuodenaikoihin.
Toivottavasti sinäkin hymyilit, kun katsoit tätä kranssia.

9 kommenttia:

 1. Onpas ihana! Pitäisi mennä ostamaan 300 yllätysmunaa, että voisin tehdä samanlaisen ;).

  VastaaPoista
 2. Katselin tuota ideaa myös lehdestä, mutta meillä noita yllätyksiä ei paljoa ole tallella. Minne lie kadonneet... Teidän kranssi on kyllä ihanan iloisen näköinen ;-)

  Ihanaa pääsiäistä teille!

  -Tuija

  VastaaPoista
 3. Hieno!

  Voihan se olla pääsiäiskoriste, joka "unohtuu" kerätä muiden koristeiden kanssa pääsiäisen jälkeen laatikkoon ja siksi olla esillä, kunnes (jos ikinä) siihen kyllästyy.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Tuohan voi olla aina esillä. Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä, se on ihanan värikäs!

  VastaaPoista
 6. I-H-A-N-A!!
  Olen aina "paheksunut" pääsiäismunien krässää, NIIN TURHAA tavaran tuottamista, kun päätyvät roskiin muutaman päivän päästä. Vaan viimein LOISTAVA idea ihan hyötykäyttöön, tosi kauniiseen ja hyväntuuliseenkin vielä!!

  VastaaPoista
 7. Hymy tuli huulille heti. Upea idea ja toteutus.

  VastaaPoista
 8. Oi kiitos teille kommentoijille! Ja ihana kuulla, että teillekin tuli hyvä mieli ja hymy huulille. Tämä oli tosiaan kaksotyttöjen ja minun yhteinen projekti. Olin iloinen, kun saimme pääsiäismunien yllätyksiä hyötykäyttöön ja kiertoon. Iloista pääsiäistä teille kaikille!

  VastaaPoista
 9. Hymyilin kyllä :) Aivan loistava idea pääsiäismunayllätyksille! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista