torstai 27. toukokuuta 2010

Kevätkiireitä

Toukokuu on perheelleemme aina kiireistä aikaa: vappu, äitienpäivä, omat+miehen+anopin+appiukon+siskonpojan synttärit, neiti B:n nimpparit. Päälle tulevat kaverisynttärit ja koulujen ja päiväkodin kevätjuhlat.

Tänään kaksostytöt palasivat luokkaretkeltään samaan aikaan kun kuopuksen päiväkodissa alkoi koko päiväkodin yhteiset kevätjuhlat. Perhe jakaantui kahtia, joten logistiikka saatiin toimimaan. Juhlat olivat ulkona säävarauksella, mutta sateesta huolimatta ulkona juhlittiin. Sääliksi kävi niitä pikkutyttöjä, joiden valkoiset juhlasukkahousut ja juhlakengät olivat kurassa. Kuopuksen housut (ja kalsarit) kastuivat sateessa, joten serkkupojan synttäreille mentiin vaatekaupan kautta. Kotiin ei voitu mennä, sillä asuntomme on myynnissä ja siellä oli näyttö paraikaa meneillään.

Riemukkaan iloisten synttäreiden ja päivän ohjelmien jälkeen kolme nuorinta nukahtivat ennätysajassa. Huomenna lähdemme appiukon maalle perunan istutukseen.
Tässä vielä kuva kuopuksen eleganssista ennen viime lauantain veneretkeä. Päässä kuopuksen itsensä valitsema palmu-hattu. Jalassa rakkaimmat shortsit, joiden reikä polvessa on paikattu H&M:n silitettävällä Spiderman-paikalla. Näitä shortseja ei saisi koskaan pestä. Huomatkaa myös kesäkengät väärissä jaloissa sekä käsien ihmettelevä asento. Ihmettely johtuu meressä kelluvasta Papun pallosta. Itse tulen tästä kuvasta todella hyvällä tuulelle. Ohjelmantäyteisiä päiviä kaikille!

1 kommentti:

  1. On se huvittava että tuossa vaiheessa ne kengät menevät aina vääriin jalkoihin. Niin meilläkin meni, ja siitä on tosi kauan :)

    VastaaPoista