sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesäkukkia

Ihana lämpö ja aurinkoiset säät ovat täällä ja on vasta toukokuu. Nyt on syytä nauttia, sillä tulevan kesän säistä ei ole mitään takeita. Lapset ovat olleet ulkona lähes koko viikonlopun. Vuoden ensimmäinen veneretki eväineen on onnellisesti takana.Olen vasta aloittanut kesäkukkien istuttamisen parvekkeelle. Kaiteen reunalla on kuusi parvekelaatikkoa odottamassa kukkia. Ensin ajattelin laittaa kaikkiin kuuteen laatikkoon valkoisia pelargonioita, mutta sitten muutin mieleni. Jospa laitankin jokaiseen laatikkoon hieman eri sävyisiä vaaleanpunaisia pelargonioita (sävy per laatikko) ja vain yhteen laatikkoon valkoisia. Tältä parveekkeellamme näyttää nyt. Kuvakulma on tarkoin rajattu, sillä loput laatikot ovat tyhjiä. Tai sitten istutan eri värisiä pelargonioita yhteen parvekelaatikkoon (eri sävyjä per laatikko). Vielä voin helposti muuttaa mieleni, sillä pelargoniat ovat vasta omissa muoviruukuissaan.

Pöytäliina on ostettu käytettynä huutiksesta. Ohjaajantuolit ovat siskoni miehen vanhat, joista useampi vuosi sitten irrotin kankaat ja vaihdoin ne uusiin. Hauskaa, miten täydellisesti pöytäliinan sävyt sopivat ohjaajantuolien kankaan kanssa - ja ihan vahingossa. Aurinkoista alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Anna lasten valita,mitkä kukat menee mihinkäkin laatikkoon. Tulee ainakin erilainen lopputulos kuin mihin itse päätyisi.

    VastaaPoista
  2. Olipas hauska idea! Täytyykin kokeilla, heti kun pääsen taimikauppaan ostamaan lisää pelargonioita. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista