tiistai 23. joulukuuta 2014

23. luukku joulun tunnelmia maalta

Tulimme illalla maalle joulunviettoon. Täällä on niin kaunista ja tunnelmallista. Maa on valkoinen ja lumi tekee kaikesta sadunomaista. Oi onnea, kun olemme saaneet lunta ja pakkasta. Joulukoristeet otettiin heti esille. Pukuhuoneen hyllylle asettelin lasipurkit valkoisilla pitsineulekaulureilla. Nämä kudoin pari vuotta sitten. Tuikkuja en ennättänyt vielä sytyttää. Yksinäinen valkoinen hyasintti tuoksuu ihanasti :) Lisää hyasintteja ihan nupussa eteisessä ja kynttilä palamassa lyhdyssä. Lastenhuoneeseen ei laitettu kuusta vaan jouluvaloilla täytetty kaunis valkoinen lyhty. Pienet Mailegin-tontut ovat rekiajelulla ruokapöydässä :) Ja koira nukkuu Maileg-possun vieressä :) Ihana rauhallinen aatonaaton tunnelma. Vielä pari juttua ja sitten kaikki on valmista :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Jenna. Olen ostanut tuon lyhdyn jo useita vuosia sitten ja edelleen se on mielestäni todella kaunis. Se sopii ihan mihin vaan :)

   Poista
 2. Niin kaunista ja tunnelmallista!
  Lämmin kiitos joulupostauksistasi! Ne ovat tuoneet paljon iloa ja ihastusta :o)
  Tunnelmallista ja rauhallista joulua sinulle :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari. Kiva, jos joulukalenterini on ollut tykätty. Minusta joulukalenterin pito oli hauska kokemus. Ihanaa joulunaikaa teille kaikille!

   Poista