sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Jouluasut Animator -nukeille

Tähkäpää ja Pocahontas olivat ilman sopivia joulujuhlavaatteita ja tarve oli kova, jouluhan lähestyy kovaa vauhtia :) Nämä asut paljastuivat tänään joulukalenterista ja olivat oikein mieluisat. Tytöt kysyivät, josko olin ostanut ne jostain, sillä eivät olleet nähneet minun näitä tehneen. Kuinkas olisivatkaan, kun pipersin näitä tyttöjen nukkumaanmenon jälkeen ;)
Kangas oli edullinen palalöytö askartelukaupasta. Punainen pitsi niinikään askartelukaupasta. Kaavana tuttu Mekkotehtaan kaava tosin ekaa kertaa tein pitkillä hihoilla.
Nukeilla ei ole kenkiä ja se on ollut harmillista. Sukkia olen nukeille kutonut ja nyt innostuin ompelemaan tossut Iiven kaavoilla Tossuja koristaa satiinikukka ja sama pitsi kuin mekkoa. Ihan sievät mielestäni :)
Olin jo aloittanut villatakkien tekemisen Novitan 7veikasta ja Nallesta (juu kaksi eri versiota, joihin kumpaankaan en ollut tyytyväinen) kun törmäsin sattumalta polyester kimallelankaan. Tuttua Luna Sweater:in ohjetta muokkaamalla kudoin nukeille bolerot.
Kultainen sydännappi on vain koristeena ja boleron kiinnitys (neppari? tarranauha?) on vielä mietinnässä. Pyöristetty reuna on viimeistelty kiinteillä silmukoilla ja nirkkoreunalla.
Iloista joulukuuta, toivottavat Tähkäpää ja Pocahontas, vain tonttulakit puuttuu!

p.s. Lisää nukenvaatteita luvassa lähiaikoina :)

3 kommenttia:

  1. Upeat tonttuasut! Kauniit neuleet <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nämä ovat olleet todella ahkerassa käytössä :)

    VastaaPoista
  3. Is the pattern for the bolero's somewhere? They are beautiful.

    VastaaPoista