sunnuntai 4. elokuuta 2013

hawaiji-synttärit

Kaksostyttöjen 11-vuotissynttärit on juhlittu onnellisesti Luau-juhlien merkeissä. Sää oli uskomattoman kaunis, kuuma ja helteinen. Niin kuuma, että vesi-ilmapallot loppuivat kesken.
Juhlat pidettiin kotona ja rivitalokotimme pieni piha muuttui juhlapaikaksi. Saimme järjestettyä kaikille istumapaikat. Mieheni viritti pyynnöstäni pihan ylle pitsiverhot katokseksi nailonnarujen varaan. Ebaystä tilaamani paperilyhtyköynnökset virittivät teeman mukaiseen tunnelmaan. Kaikki vieraat saivat tullessaan lein kaulaansa :)
Herkut oli katettu sisälle ja ruokapöydän päälle olin ripustanut Lontoosta ostamani värikkäät paperipallot. Suolainen kattaus sisälsi: Huli huli kana, Tabouleh, vihreä salaatti, vesimeloni ja focacccia.
Menu oli laitettu Tigerista ostamiini värikkäisiin kehyksiin. Esikoinen taiteili värikkäät ruokalistat suolaiselle ja makealle. Valitettavasti niistä tuli mustavalkoiset, sillä printterissämme oli väri loppu.
Tyttöjen toiveesta vaaleanpunaiset prinsessakakut, kuningatarpiirakkaa vaarin tuomista marjoista ja hiekkakakku linnamuotilla ja minimuoteilla, marenkeja, suklaakakku ja Mars-riisimuromakeisia. Tytöt laittoivat minilippuja linnaan ja hiekkakakkuihin. Linna oli ympäröity suklaakivillä; pienet hiekkakakut aseteltiin hiekan päälle (keksinmuruja) ja koristeena suklaasimpukoita. Luau-cocktail-tikut tytöt askartelivat netistä printtaamistani kuvista.
Perhosmajasta teen myöhemmin vielä erillisen postauksen.

Kiitos kaikille vieraille. Tytöt sanoivat, että nämä olivat parhaat synttärit ikinä :):):)

4 kommenttia:

  1. Kyllä on ollut niin viimesen päälle mahtavat synttärit, että en yhtään ihmettele tyttöjen kommentteja! :) Upeat koristelut ja herkut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Maria! Nautin siitä, että saan järjestää juhlia, miettiä koristeita ja suunnitella kokonaisuutta :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat juhlat! Kaunis kokonaisuus =)

    VastaaPoista