lauantai 11. elokuuta 2012

Puput lomalla - grande finale

Tässä vielä pupujen lomailutouhut kokonaisuudessaan. Riippumaton ja bikiniasuiset puputytöt, kuten myös kalastelevan poikapupun esittelin teille jo aiemmin.
Viirinauhan tytöt tekivät innoissaan itse. Leikkasin heille paperista vinoneliön kaavan ja he leikkasivat kankaat. Silitin kangaspaloihin taitteet, minkä jälkeen tyttöjen oli helppo liimata kankaat vastakkain narun jäädessä väliin.
Teltassa itsessään ei ole pohjaa, mutta olen ommellut vanulla täytetyn pehmusteen, minkä päälle teltan voi pystyttää myös kovalla lattialla. Teltta menee litteäksi säilytyksen ja kuljetuksen ajaksi. Telttakeppeinä on grillitikut. Makuupusseista tuli mittavirheen vuoksi tuplamakuupussit, mutta se on kuulemma vain hyvä asia. Nyt pupulapset nukkuvat teltassaan onnellisina vierivieressä. Idea telttaan ja makuupusseihin ei ole omani, vaan se on kehitelty Mailegin tiipiistä ja Kaunis Pieni Elämä -blogissa esitellystä teltasta.
The Maileg bunny camping holiday in all detail. The tent is a folding tent, so it is easy to pack up and carry along. Our girls happily made the bunting themselves. The sleeping bags became double sleeping bags because of my miscalculation. But the children are happy and that is always the main thing!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Teltta onkin tosi hyvä idea. Makuupussit ovat hurjan söpöt =)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan suloiset nämä kaikki!

  VastaaPoista
 3. everything is wonderful ...
  Cristina

  VastaaPoista
 4. Kiitos Villikko ja Maria! Thank you Cristina!

  VastaaPoista