keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kaksostyttöjen alkovi

Kaksostyttöjen huoneessa oli alunperin epäkäytännöllinen vaatehuone. Hieman mittailua ja pohdintaa ja sen jälkeen moukarin heiluttamista ja pintojen tasoittamista ja lopputuloksena on neideille oma alkovi. Alkovi on mitoitettu olemassaoleviin kerrossänkyihin. Tytöt hurahtivat näihin helmiverhoihin niin täysin, että alkoviin hahmottelemani pitsiset verhot piti unohtaa. Hyvä niin, sillä nämä verhot ovat tyttömäisen hauskat. Rautakaupan valmis holvikaari peittää katon epätasaisuuden seinän kaadon jäljiltä.Helmiverhoja ja holvikaarta koristaa ompelemani viirinauha. Kangas on kauttaaltaan kauniisti brodeerattu ja se löytyi omista varastoista. Jokaisen viirin kärkeen ompelin kristallit (Tiimarin muoviset prismat). Päiväpeitto on puoliksi leikattu parisängyn päiväpeite. Liilan sävyiset kankaat odottavat vielä ompeluinspistä muuttuakseen tyynynpäällisiksi.Simpukkalamput edellinen asukas oli jättänyt jälkeensä ja neitien mielestä kauniimpia lamppuja ei ole olemassa.

Kauniin unen toivotuksia myös kaikille meille, jotka emme nuku lilassa alkovissa helmiverhojen takana simpukkavalojen alla.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Kyllä tuolla uni maittaisi minullekin. On niin söpön tyttömäinen. Silti ei mikään liian makea. Tytöt varmasti ovat ihastuksissaan.
  Todella kivoja sisustusideoita sinulla!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, kyllä tyttöjen kelpaa! Nuo helmiverhot sopii ihan mahtavasti tuonne, voisin vaikka itelleni ottaa samanmoiset :D

  VastaaPoista
 3. hei!
  Mistä nuo kauniin yksinkertaiset helmiverhot ovat peräisin?

  Ihanaa kotia teette. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaksosten huoneen saamista kehuista. Olen kuunnellut tyttöjen toiveita!

  Helmiverhot on ostettu lastenhuone.fi -liikkeestä Espoosta. Heillä on myös nettikauppa.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi.
  Ja tuo tyttöjen alkovi, aivan mahtava!!!
  Oli sen verran mielenkiintoinen blogi, että päätin ryhtyä kans lukijaksi. :)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista