lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kuninkaallisia suklaakonvehteja

Viime kesäkuussa katsoimme lasten kanssa kuninkaallisia häitä telkkarista. Kaksostytöt olivat aivan tohkeissaan, olihan morsian oikea prinsessa ja vieläpä kruununprinsessa. Myöhemmin kesällä kaksosten paras ystävätär toi heille tuliaisiksi oikeita prinsessasuklaita, siis virallisia Cloettan hääsuklaita. Ne olivat todella herkullisia ja hävisivät nopeasti parempiin suihin. Tyhjää rasiaa ei raaskinut heittää pois ja pitkään se oli leikkikeittiössä tyhjänä mukana leikeissä.Sitten keksin virkata suklaakonvehteja. Suklaarasiassa oli alunperinkin vain kolmea sorttia, joten ei onneksi tarvinnut keksiä kuin kolme erilaista virkattua konvehtia. Nyt konvehtirasia on taas täynnä ja nämä suklaanamut ovatkin ikuisia.Tervetuloa uudet lukijat! Olen todella iloinen teistä jokaisesta! Meillä juhlitaan huomenna kuopuksen 5v-synttäreitä.

8 kommenttia:

 1. Ihania! Niin herkullisen näköisiä! MIten mahtava idea käyttää tuo konvehtirasia uudelleen! Olen itsekin halunnut tehdä konventeja mutta tuo säilytys on ollut ongelmana. Kiitos ongelman ratkaisusta! :)

  VastaaPoista
 2. Löysin tänne sattumalta ja heti oli pakko kommentoida:

  Onpas upeat konvehdit. Itse virkkasin joskus Strömsön innoittamana tyttären leikkeihin muffinsseja. Noita täytyy myös kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Loistava idea ja erinomainen toteutus!

  VastaaPoista
 4. Voi miten upeita. Ja ihan mahtava idea säästää tuo konvehtirasia! Itse olen ajatellut myös virkata lapsilleni leikkiin joitain herkkuja.

  Ei sinulla olisi antaa ohjeita näihin suklaakonvehteishisi? :D

  VastaaPoista
 5. Aah, konvehdit sopivat ihanasti yhteen Victorian puvunkin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista! Valitettavasti minulla ei ole antaa ohjetta. Tein ja purin, kunnes olin tyytyväinen. Ja sitten tein heti kolme samanlaista perään. Rohkeasti vain kokeilemaan! Ruskeeta lankaa ja viimeistely vaikka lasihelmillä, niin varmasti onnistuu!
  t. Fanny

  VastaaPoista