perjantai 24. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!


Emme sittenkään päässeet kakkoskotiin joulua viettämään. Siellä on liian keskeneräistä, joten aatto juhlittiin kaupungissa mumun kanssa ja huomenna lähdemme maalle. Olohuoneessa hieman siirtelimme huonekaluja, jotta kuuselle tuli paremmin tilaa. Alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen kaupunkiin tuli myös punaista eikä ainoastaan valkoisen ja hopean sävyjä. Lapset koristelivat aamulla kuusen, pikainen ulkoilu hyytävässä pakkassäässä, lounaaksi riisipuuroa ja sitten alkoi loppumattomalta tuntuva joulupukin odottelu. Pitkä odotus palkittiin ja pukki tuli. Pukki sai nauttia lasten laulusta esikoisen säestäessä kitaralla. Lapset saivat toivomiaan lahjoja ja aikuisten ilo syntyi lasten riemusta.

Toivotan kaikille blogini lukijoille rauhaisaa joulunaikaa. Kävijälaskuri raksuttaa, eli kyllä teitä täällä käy. Tulkaa toki usein!

1 kommentti:

  1. Hyvää joulua sinulle!

    Ihania joulukuvia täällä, oli kiva katsella mitä olit leiponut ja miten paketoinut. Pellavatähdet on tosi kauniita. Mulla on muutama ommeltu tähti myös, tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista