sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kuulumisia mökiltä

Olemme koko syksyn käyneet joka viikonloppu mökillä, yleensä lauantaisin. Mukana viemme aina tavaraa. Tällä kertaa vuokrattiin peräkärry ja saatiin kiuas, saunan kivilaatat, laastit ja erinäisiä levyjä kuljetettua. Myös meidän patjat ja kaksostyttöjen englantilaistyylinen nukkekoti mahtuivat mukaan.Meidän makuuhuoneessa näyttää nyt tältä: vanhat messinkisängyt, käsinvirkattu päiväpeitto ja katossa ystäväni lapsuudenkodista meille kulkeutunut kattokruunu, jota kylläkin täytyy vielä laskea alaspäin. Kukkatapetit (jotka aikaisemmin esittelin) on ostettu ja ne odottavat mieheni "sopivaa hetkeä". Helmalakana on jossain, lampunjalat odottavat yöpöytiä ja sopivia varjostimia. Ehkä pyöreä päivätyyny kulmikkaiden lisäksi. Tästä on tulossa aika romanttinen huone. Ja tähän kulmaan asennetaan ensi viikolla keittiö. Keittiöstä on tulossa modernin minimalistinen, ihan erilainen kuin alunperin suunnittelin. Jännittävää. Ja minä en töiden takia pääse mökillä ennen ensi viikonloppua, miten sitä pystyy keskittymään työntekoon?

Tiedättekös, että blogini täyttää pian 1 vuotta ja ajattelin järjestää sen kunniaksi pienen arvonnan. Siitä lisää lähipäivinä.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana mökki teille tulossa, en kyllä mökiksi uskoisi :). Tulette varmaan viettämään paljon aikaa siellä ympäri vuoden?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Tämä tuleva talo on kotimme maalla, kakkoskotimme, jota tulemme käyttämään ympäri vuoden aina vapaa-ajalla. Olemme tinkineet paljosta, jotta tämä unelmamme toteutuu. Ykköskotimme on tällä hetkellä vuokrakoti ja neliöitä voisi todella olla enemmän. Kaikkea kun ei voi saada, mutta mistäpä sitä ei olisi valmis tinkimään, jos voi saavuttaa oman unelmansa. Aurinkoista viikkoa! t. Fanny

    VastaaPoista