keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Maileg -hiirien joulu

Jos joku ei vielä ole huomannut, niin pidän Mailegin nisseistä, possuista, pupuista, hiiristä, melkeinpä kaikesta Mailegilta :) Lukuunottamatta tonttuja, pyrin välttämään sesonkipehmojen ostamista esim. jouluhiirulaiset. Mahdollisuuksien mukaan käytän sitä, mitä meillä on ja toisaalta se, mitä hankitaan saa olla lapsilla ympäri vuoden leikeissä / koristeena.
Hiiriperhe tarvitsi pyjamien tilalle talviset neuleet. Valkoisen ja punaisen villapaidan olin tehnyt jo aiemmin, mutta muilta puuttui villavaatteet. Pienet mekot ja villapaidat valmistuivat nopeasti :)
Lasten joulukalenterista tuli moottoripyörä ja sivuvaunu. Usein perhe on parkkeerannut kuopuksen huoneen joulukuusen alle. Siellä sotilaat vartioivat hiirien touhuja :)
Moottoripyöräilijän asu tuli myös kalenterista ja se sopii hyvin Isä Hiirelle.
Iloista alkavaa Uutta Vuotta 2014! Toivottavasti piipahdatte jatkossakin blogissani kurkkimassa :)

6 kommenttia:

 1. Suloisia pikkuisia!
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille kaikille! Olen itsekin lopputulokseen tyytyväinen ja mikä kivointa, näillä on todella leikitty joulun ajan.

  VastaaPoista
 3. Ihania hiiriä <3 Itse keräilen samanlaisia, mutta minulla on vasta kolme sellaista :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi :) Kaikki keräily alkaa aina yhdestä tai muutamasta. Mielestäni keräilyssä hauskinta on se kun kokoelma karttuu pikkuhiljaa. Ihanaa joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista