tiistai 14. tammikuuta 2014

Tähkäpään ja Pocahontasin uudet turkit ja nahkasaappat

Ompelin tyttöjen Disney Animator -nukeille valkoiset talviturkit teddy-kankaasta. Mitään kaavoja ei ollut, vaan laitoin nuken paperin päälle ja piirsin summittaiset kaavat. Aika hyvin onnistuin ekalla yrittämällä. Ainoastaan huppu piti tehdä useasti - näillä nukeilla on niin paljon hiuksia :) Niin ja hihoja sai lyhentää useamman kerran. Napit olen kierrättänyt omasta vanhasta paidasta, tekonahkanauhaa lenksuihin nappien ympärille löytyi kotoa.
Kenkien puuttuminen on ollut iso ongelma. Niinpä päätin kokeilla nahkasaappaiden tekemistä Iiven uggien kaavoilla. Kangas on tekonahkaa kangaskaupan palalaarista.
Pienet rusetit olen kierrättänyt tyttöjen omista pikkuhousuista:) Niissä on aina todella vahvat, käyttöäkestävät, ei-rispaantuvat rusetit. Kun valkoisen turkin alle pukee aiemmin kutomani valkoisen turkisreunaisen neulemekon ja laittaa jalkaan valkoiset nahkasaappaat, niin nämä nuket näyttävät lumikuningattarilta, eikö totta.
Sukkahousut, pipo ja käsineet ovat tilauksessa:) Leikkisää viikonjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Hienot vaatteet prinsessoilla. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kaikki nämä tekemäsi vaatteet noille animator nukeille! Alkoi ihan hirmuisesti mieli ostaa omalle tytölle tuollainen nukke :).

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! :) On kyllä niin muodikkaasti puetut kauniit nuket :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, ihan super suloiset!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mulla juuri koukussa ballerinapuku jollekin nukeistamme :D Neiti ei ole siis vielä varmuudella päättänyt...

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille vaatteiden kehuista. Näitä Animator-nukkien vaatteita on niin kiva tehdä, että jos tytöt vain vihjaavat tarvitsevansa jotain, niin huomaan olevani heti valmis toteuttamaan heidän toiveensa!

  VastaaPoista