maanantai 30. joulukuuta 2013

aito Gant ja itsetehty

Olen joskus muutama vuosi sitten ostanut alennusmyynnistä Gantin kauniin punaisen kankaisen tyynynpäällisen. Tyynyyn on kirjottu kaunis vaakuna punaisella langalla. Käytän tyynyä vain jouluisin maalla ja täksi jouluksi halusin sille kaverin.
Mielessäni minulla oli Gantin yksivärinen moni-tähti-tyynynpäällinen, jossa tähdet on tehty nurjalla ja muuten tyyny on sileää neuletta. Samalla idealla voisi tehdä sydämiä. Omista lankavarastoista löytyi kaunista punaista lankaa. Harmi vain, että lanka loppui kesken ja sitä ei saanut enää mistään. Lankapulassa jouduin purkamaan aiemmin Mailegin isolle tontulle kutomani villatakin. (Juu, saatan olla hieman seonnut...)
Lanka Novitan Isoveli, puikot 5. Silmukoita 75 ja sydänmalli netin syövereistä (googlaamalla knit heart pattern löytyy useita). Valmiin tyynyn koko 45*45cm. Valmiit kappaleet yhdistetty toisiinsa virkkaamalla kiinteitä silmukoita tyynyn ympäri.
Siinä ne nyt ovat kaksi joulunpunaista tyynyä; kankainen ja neulottu, aito ja itsetehty. Joulutyyny sai itselleen kaverin :)

2 kommenttia: