sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Joulu paketissa

Joulu on korjattu pois sekä kaupungissa että maalla. Ja olihan sitä kerättävää, olin kiitettävästi laitellut jouluisia juttuja esille. Nyt tuntuu jotenkin niin tyhjältä ja vaalealta, sillä varsinkin maalla meillä on paljon punaisia joulujuttuja. Vain yksinäinen joulutähti kaapin päällä (siskolta hoidossa oleva ihana talonpoikaiskaappi) on muistuttamassa joululomasta. Se kukkii vieläkin niin kauniisti etten voinut heittää sitä pois. Niin ja terassin havut vanhassa soikossa saivat myös vielä jäädä. Onneksi tätä tyhjyyttä täydentää eilinen kirppislöytöni: pärevasu.
Löysin elämäänähneen, kauniisti tummuneen pärevasun langoilleni. Sen paikka on sohvapöydän alla. Se on täydellinen, juuri sellainen, mitä olin etsinytkin.
Kerin langanjämiä kauniille kerille vasun pohjalle, näyttävät mielestäni kivoilta. Täytyy muistaa tuoda kaupungista lisää lankoja maalle. Huomenna alkaa sitten taas arki ihanan ja rentouttavan joululoman jälkeen. Olemme koko perhe nukkuneet aamuisin vähintään yhdeksään ja nyt pitäisi herätä kamalan paljon aikaisemmin. No, kyllä se taas tästä. Kiitos kaikille kommentoijille ja sydämellisesti tervetuloa mukaan uudet lukijat! Onnellista alkavaa Uutta Vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle. Tervetuloa kurkkaamaan uutta alkutaipaleella olevaa uutta blogiani.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuija! Ja kiitos vinkistä, tottakai tulen kurkkaamaan uutta blogiasi.

    VastaaPoista