sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Jouluisia ompeluksia

Jouluksi ompelin meille viirinauhan ja possuja. Ajatus viirinauhan tekemisestä lähti siitä, että näin vastaavanlaisen sisustusliikkeessä 26 euron hintaan. Mielestäni hinta oli liian korkea eikä tekstikään ollut suomeksi. Olin jo aiemmin hankkinut kirjainsabluunan, joten päätin tehdä viirinauhan itse. Ostin tekstiiliväriä Tiimarista ja muut tarvikkeet löytyivätkin kotoa.
Siellä se nyt roikkuu erkkerin ikkunassa jouluiloa toivottamassa. Painojälki ei ole virheetöntä, mutta haitanneeko tuo. Näkyy käsillätekeminen. Possujen kaavat löysin jo aiemmin syksyllä ja tulostin ne heti talteen. Possut koristivat joulukattaustamme. Lapsista oli hauskaa kun lautasella oli kankaisen lautasliinan lisäksi pilkullinen possu. Näitä possuja aion ommella vielä lisää, jotta vieraillekin riittää. Huomenna juhlitaan Uutta Vuotta rakettien kera!

6 kommenttia:

 1. Onpa suloiset pikkupossut, pitäisköhän tehdä jo valmiiksi ensi jouluun ;) Iloista uudenvuoden aattoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Söpöt possut! Kiva tuo viirinauha. Minäkin kaipaan suomenkielisiä tekstejä (vaikka toisella kielellä teen työtäni). Hienosti toteutit viirit! Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ihania possua!

  Rauhallista ja idearikasta uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 4. Suloisia possuja pilkkuineen päivineen ja kiva viirinauha. Oman käden jälki pitää mielestäni näkyä, ja on hyvä muistaa, ettei ne kaupastakaan ostetut mitään täydellisiä aina ole.

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Söpöisiä possuja!
  Viirinauhaa minäkin suunnittelin tekeväni, vaan en ehtinyt. Sinun toteutuksesi kaunis, tyylikkään ajaton!!
  Riemukasta alkanutta Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista