perjantai 2. huhtikuuta 2010

Tildan hankikranssit

Olen saanut blogilleni kaksi lukijaa. Tervetuloa! Miten mukavaa, että joku on kiinnostunut blogistani. Ja kiitos myös kommentista!

Ensimmäinen hanhikranssini valmistui muutama päivä sitten. Kankaat pellavaa ja Linumin puuvillaa, linnunpesä Tiimarista. Kranssipohja oli Weisteen joulukranssi, josta napsin sydämet jouluna pupujen taloon ja nyt kranssipohja sai uuden elämän pääsiäiskranssina. Tämä kranssi roikkuu meillä ulko-ovessa. Ja tämä muhkea hanhikranssi on meillä kotia koristamassa. Kuusi pellavaista / puuvillaista hanhea. Kranssipohja on Tiimarista, jouluna tämä samainen kranssipohja oli täynnä pipareita. Nyt molempien kranssien hanhet on liimattu, joten nämä kranssit eivät enää muuta muotoaan. Täältä näet piparikranssin ja toisesta kranssista irrotetut sydämet (jos selaat reilusti alaspäin). Pidän todella paljon näistä Tildan kaavoilla tehdyistä hanhista.

Tänään hain vielä läheiseltä ojanpientareelta pajunkissoja ja muutenkin viimeistelin pääsiäiskoristelua. Hain myös Plantagenista tarpeita parvekkeen kevätilmeeseen. Näistä kuvia myöhemmin. Suklaisaa pitkäperjantaita!

2 kommenttia:

 1. Hei! Minäpä taidan olla se toinen lukija!
  Koitan viikoittain löytää yhden uuden kivan blogin ja töissä tehdyn pikaisen, salamyhkäisen, kaiken kiireen keskellä puolihuolimattoman vilkaisun perusteella merkitsin sinut suosikkilistalleni myöhempää tarkempaa tarkastelua varten.
  Nyt oli aikaa tarkastella sivujasi pidemmältä ajalta, paljon kivaa ja mielenkiintoista, kaunista, kuvatkin tosi onnistuneita ja innostavia.
  En poista blogiasi suosikkilistaltani, tulen visiitille vielä monta kertaa!! :o)
  Toivoisin, että muutkin blogisi löytävät, tosi kiva!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Kävin vastavierailulla blogissasi ja ihailin Petite Fleur -sarjan munakuppejasi ja ihania munakynttilöitä. Olen ihaillut samaisia kynttilöitä Stockkalla ;) Kivaa, että muutkin pitävät astioista...

  VastaaPoista