sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Vaatehuoltoa

Olen nyt kuukauden päivät pessyt ja kuivattanut toppavaatteita ja talviasusteita. Viikannut niitä laatikkoon odottamaan seuraavaa talvea. Siistinyt kenkiä ja plankannut niitä. Rikkinäiset vaatteet - lähinnä rukkaset - ovat joutuneet roskiin. Samaan aikaan edellisen välikauden ulkovaatteet on haettu kellarista, sovitettu ja hankittu pieneksi käyneiden tilalle uutta. Iso työ on ollut myös saada lapset sovittamaan kesävaatteita. Kuopus ja esikoinen eivät ole vielä edes aloittaneet sovitusurakkaansa. Kaksostytöt ovat olleet kiitettävän ahkeria. Vaatekaapit täytyy saada siivottua ja päivitettyä seuraavaa kautta varten. Tältä näyttää kaksostyttöjen vaatekaapin mekko-osasto tulevalle kesäkaudelle. Vaatekaappi pestynä, mekot silitettyinä ja odottamassa kevään ja kesän juhlia. Mekkoja on paljon, mutta tyttöjä on kaksi ja molemmat pitävät edelleen mekoista (ja äiti myös). Toukokuussa on sitä paitsi valtavasti juhlia: vappu, äitienpäivä, oma syntymäpäiväni, miehen + anopin + appiukon syntymäpäivä, siskonpojan syntymäpäivä sekä koulujen ja päiväkodin kevätjuhlat. On kiva, että voi vaihdella juhla-asua. Mekot ovat suurimmaksi osaksi kierrätettyjä ja me kierrätämme ne edelleen eteenpäin. Maailma on täynnä kauniita pikkutyttöjen mekkoja. Suomesta on vaikea löytää tyttömäisiä mekkoja, kun koko on yli 128 cm, mutta maailmalta - Englannista ja Yhdysvalloista - onneksi löytyy. Ja ihanaa, että on eBay!
Tyttömäisten kaksostyttöjemme elämä ei todellakaan ole pelkkiä mekkoja, päinvastoin! Samalla tavalla he rymyävät farkkunsa puhki ja ihan yhtä kurassa ja ravassa he ovat kuin esikoinen ja kuopus pihaleikkien jälkeen. Ei taida näistä tulla enää puhtaita!?

3 kommenttia:

 1. Miunkin ekaluokkalainen rakastaa tyttömäisiä mekkoja (joita niukalti on Suomessa tosiaan tarjolla). Mitäs hyviä nettikauppoja on tarjolla?

  VastaaPoista
 2. Parhaimmat löydöt olen tehnyt eBaystä. Kivoja tyttömäisiä merkkejä ovat esim. Limited Too, Rare Editions, Zoey. Mayoral tekee myös kivoja mekkoja ja niitäkin olen ostanut Huuto.netistä ja eBaystä. Kannattaa ostaa myyjiltä, joilla on paljon positiivista palautetta. Ja mitat ovat tärkeitä, ei niinkään kokonumerot. Rohkeasti vain tutustumaan!

  VastaaPoista
 3. Ehdin taas pitkästä pidemmäksi aikaa koneelle, täytyy kommentoida siis venhempiakin merkintöjä...
  Aivan ihana mekkorivistö! Itse en ole ikinä, lapsenakaan, ollut mekkoilija, mutta kiva olisi tällaisia jollekin ostella!! Löytyyköhän ylähyllyltä vielä pikkuneideille kengät sävy sävyyn asujen kanssa...? ;o)

  VastaaPoista