perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kevättä parvekkeella

Pääsiäiskoristeet on korjattu pois ja rairuohot kannettu kompostiin. Suklaamunat on syöty - yhtä Mignon-munaa lukuunottamatta. Narsissit vain jaksavat uskolllisesti kukkia. Pihan narsissit kukkivat kolmatta viikkoa ja parvekkeen narsissit toista viikkoa. Ihanaa, kun on näin kestäviä kukkia.

Siivosimme pääsiäisenä lasten kanssa parvekkeen talven jäljiltä. Haimme yhden parvekematon ja tuolin autotallista. Haluaisin näitä tuoleja lisää, mutta en tiedä mistä niitä saisi. Ne ovat painavat ja siksi tukevat, kuitenkin riittävän sirot, etteivät vie liikaa tilaa. Täydelliset minun mielestäni.

Tänään ihastuin tähän Stockmann Casan pöytäliinan ja istuintyynyn kuosiin ja värimaailmaan ja ne oli pakko ostaa. En malttanut edes silittää liinaa. Kyllä nyt kelpaa minunkin istua parvekkeella ja lukea lehteä (aurinkoa ja lämpöä saisi kyllä olla enemmän). Mukina Portmeirionin Pomona ja lehtenä Glorian Koti. Narsissien seurana vihertäviä sireenipensaan oksia ja pitkiksi venähtäneitä pajunkissoja. Toiveissa lämpöä ja auringonpaistetta!

2 kommenttia:

  1. Kivan värinen pöytäliina ja tyyny näyttää mukavan muhkealta. Ei muuta kuin aurinkoa vaan.
    saraemilia

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Aurinkoa odotellessa...

    VastaaPoista